Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek vitt be szülés után...

Nektek vitt be szülés után meglepetést a párotok a kórházba?

Figyelt kérdés
Barátnőm előttem szült 2 hónappal az ő párja 200 szálas rózsa dobozt vitt neki meg egy 2 méteres macit, édesség dobozt. Én múlt héten szültem, de az én párom nem hozott semmit, pedig nagyon vártam mert tudta mennyire tetszett barátnőm ajándéka. Nektek vitt valamit a párotok?
2018. okt. 26. 12:02
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
81%
Én még most állok még szülés előtt, de abszolult nem várok majd két méteres medvét és százrózsás csokrot, sőt... Számomra mindennél többet ér, hogy már most elintézte hogy itthon maradhasson velünk egy jó ideig. Ezen kívül mostanában a legszebb dolog amit tehet értem hogy ha kell segít bekötni a cipőm, kell a francnak virág meg bon-bon:D Dehát kinek mi.. én ezekből az apróságokból épp eléggé érzem hogy szeret és fontosak vagyunk neki.
2018. okt. 26. 14:46
 32/44 anonim ***** válasza:
81%

Én pont, hogy hazafele pakoltattam vele, nemhogy még odahordjon mindenféle lomot abba a picike szobába. Nekem az volt a legnagyobb ajándék, hogy jöttek a fiammal és együtt voltunk 4-en.

Itthon volt virág + kedvenc csokim.

2018. okt. 26. 14:55
 33/44 anonim ***** válasza:
95%
Szülés után nagyon vágytam kókusz golyóra azt hozott és ha kértem valamit. Én nem vágytam rózsára vagy nagy macira. El sem fért volna a szobában.
2018. okt. 26. 14:57
 34/44 anonim ***** válasza:
39%
Nem a rózsacsokorról és a 2 méteres maciról van szó, viszont szerintem a nő megérdemli az extra kényeztetést bármikor, egy gyermek világrahozata után pláne. Az, hogy az a plussz mi, mindenkinél egyénre szabottnak lenne lenni. Lehet az valami különleges édesség, ékszer, egy különleges kiegészítő, valami amire már régóta vágyik és nem mindennapi. Szerintem ennyi jár, legalábbis engem így neveltek. Mikor még nem volt nemhogy instagram, de sok egyéb sem, drága dédszüleim idejében is elhalmozta dédapám dédanyámat mindennel.
2018. okt. 26. 15:03
 35/44 A kérdező kommentje:
mindenki véleményét köszönöm, valami apróságot vártam én, nem pont azt amit a barátnőm kapott a párjátó.. az meg hogy 1 hetes gyerek mellett nincs nagyobb bajom? ez sem a bajom, csak megjegyeztem, de amúgy szerencsére nincs, eszik alszik, egészségek vagyunk, gondom nincs
2018. okt. 26. 15:16
 36/44 anonim ***** válasza:
76%
Ilyen rengeteg szálas rózsadoboz több száz ezer Ft, ahhoz adnak macit szintén száz ezerért meg az édesség doboz is nagyon drága, amit instára raknak ki a trenci insta anyák. Gondolom nem is állami kórházbe viszik be ezeket... A mai magyar családnak egy újszülött mellett pont nem erre van pénze, én májusban szültem, örültem, hogy mindenkit ki tudtunk hozni a babának kölcsön nélkül, nem hogy még ilyenekre verjünk el pénzt... A párom fizetése kevesebb, mint ezeknek az ára! Nem ettől lesz boldog egy család, hanem hogy apa fogja anya kezét a nehéz időkben, a terhesség alatt, elűzi az esetleg kétségeit (valljuk be, sokunknak akad bőven miközben babát vár) és a családja mellett van! Nekünk akadnak néha anyagi gondjaink, államiban szültem, számolgatni kell, hogyan jövünk ki egy hónapra, de megvan a gyereknek minden szükséges, és bodog egészséges kislány! Mikor rám nevet, ahogy látom, hogy boldog és imád engem, imádja az apját, az apja engem és őt... ne ennél nincs nagyobb boldogság! Nem hiszem, hogy valaki a 300 ezres rózsacsokortól boldogabb!
2018. okt. 26. 15:27
 37/44 anonim ***** válasza:
69%
Nem, de amikor én szültem, nem is élte fénykorát az ilyesmi :) nem is tudtam róla, hogy van ilyen egyáltalán, csak most olvasom.
2018. okt. 26. 16:31
 38/44 anonim ***** válasza:
69%

De kérdező a bajod ez. És főleg a baj az, hogy nem is a saját fejedből pattant ki hanem a bainőnél láttad, és jajj nekem is kell, nehogy lemaradjak, és akkor izélgetni kell a szerencsétlen pasit hogy dehát a Géza is ezt meg azt vett.

Szánalmas nem kicsit.

Aki meg azt írja hogy a nő mindig megérdemel egy kis kényeztetést: miért a férfi nem? Nő vagyok mielőtt még, de rühellem ha egy nő többre tartja magát egy kapcsolatban csak mert nő. Kíváncsi vagyok te meg a kérdező mikor vettetek drága ajádékokat a pasitoknak mert tudtátok hogy az minden vágya.

Tipikus 21. századi phicsahiszti már bocs.

2018. okt. 26. 16:52
 39/44 anonim ***** válasza:
69%
Nem, de nincsenek is ilyen elvárásaim, főleg hogy nincs is nagyon jó érzéke az ajándékvásárláshoz, LOL... Jobban járunk ha nem költjük felesleges dolgokra a pénzt. De szerintem mi extrém eset vagyunk, mind a ketten el szoktuk felejteni a házassági évfordulónkat is, a szülinapokat nem, de akkor se visszük túlzásba az ünneplést, Valentin napot se szoktuk ünnepelni...
2018. okt. 26. 16:53
 40/44 anonim ***** válasza:
66%
2 méteres macit, hogy tisztítanak? Nekem otthonra se kéne. A rózsa szép gesztus, de nem hinném, hogy bevihetik.Amúgy nem is értem, miért nem otthon kapja, azért a baba és a kórházi cuccokkal még ezt is haza vinni?
2018. okt. 26. 17:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!