Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek vitt be szülés után...

Nektek vitt be szülés után meglepetést a párotok a kórházba?

Figyelt kérdés
Barátnőm előttem szült 2 hónappal az ő párja 200 szálas rózsa dobozt vitt neki meg egy 2 méteres macit, édesség dobozt. Én múlt héten szültem, de az én párom nem hozott semmit, pedig nagyon vártam mert tudta mennyire tetszett barátnőm ajándéka. Nektek vitt valamit a párotok?
2018. okt. 26. 12:02
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
96%

Nem, ez amit a barátnődék csináltak semmi más , csak feltűnési viszketegség.

Kórházban dolgozom, ( jópár kórházban dolgoztam már az elmúlt 20 évben) És a legtöbb helyen eleve nem is engednek virágot bevinni egészségügyi okok miatt.

2018. okt. 26. 12:04
 2/44 anonim ***** válasza:
98%

Nem és nem is jutott eszembe. A kislányunknak hozott váltás rugdalózókat, mert picit nagyobb kellett, meg persze finomságokat hozott nekem is.

Személy szerint abszolút feleslegesnek és kicsit rongyrázósnak érzem az ilyesmit. Amerikai filmekben megmosolyogtató a nagy csokor rózsa, embernagyságú maci, meg lufik, de az az igazság, hogy semmit nem jelent az ég világon. Számomra nagyon sekélyes, akinek ez tényleg bármit is jelent egy gesztuson kívül.

2018. okt. 26. 12:08
 3/44 anonim ***** válasza:
97%
A kórházba hozta a kedvenc szendvicseimet, de szerintem oda virágot nem is engedtek volna. Itthon várt egy csokor virág.
2018. okt. 26. 12:09
 4/44 anonim ***** válasza:
96%
Nem csak kaját (olyat is amjt nem én kertem). En nem vartam semmit..biztos jol esett a baratnodnek de szerintem nem ez z altlanos. Legalabbis ket szulesem vol5 de egyiknel se kaptam sem en sem a szobatarsak.
2018. okt. 26. 12:12
 5/44 anonim ***** válasza:
98%
Nem, egyiknél sem hozott csokrot, az itthon várt. Viszont hozta a palacsintát, amit kértem😊
2018. okt. 26. 12:16
 6/44 anonim ***** válasza:
92%
Marha hasznos lehet egy kétszáz szálas rózsadoboz meg egy két méteres maci...
2018. okt. 26. 12:19
 7/44 anonim ***** válasza:
90%
🤣Elképzeltem, ahogy egy 2méteres plüss gcit próbál beszuszakolni a kórházi ajtón, hát finoman szólva röhejes, na!
2018. okt. 26. 12:20
 8/44 anonim ***** válasza:
97%

Nem, és nem is hiányzott volna a fent említett a hátam közepére sem. Amúgy is véges volt a hely, pedig nem bazároltuk tele a termet.

Hozott viszont mindig ennivalót, amilyet kértem, meg egyéb kisebb használati tárgyat, amire szükségem volt, és hívott, amikor csak tudott.

Mellesleg abban a helyzetben eszembe se jutott volna ilyesmit hiányolni, ennyire nem értem rá.

2018. okt. 26. 12:24
 9/44 anonim ***** válasza:
99%

Egy kis csokrot hozott, de azt nem lehetett a szobánkban tartani. :( A nőverpultra lehetett kitenni.

Itthon várt a kedvenc ételem, tiszta lakás, frissen mosott és vasalt babaruhák, még ablakot is mosott, hogy egy ideig azzal se legyen gondom.

Tudja, hogy az ilyen plüss porfogókat kicsiben se szeretem. Nincs igényem 200 szálas csokorra se, mert csak pènzkidobás. Szerencsére ilyen kérdésekben ugyanúgy gondolkodunk.

2018. okt. 26. 12:25
 10/44 anonim ***** válasza:
83%

Tiszta giccs.

Mindent behozott, amire szükségem volt. Ilyenekre nem😀

Három gyerekünk van.

2018. okt. 26. 12:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!