Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek vitt be szülés után...

Nektek vitt be szülés után meglepetést a párotok a kórházba?

Figyelt kérdés
Barátnőm előttem szült 2 hónappal az ő párja 200 szálas rózsa dobozt vitt neki meg egy 2 méteres macit, édesség dobozt. Én múlt héten szültem, de az én párom nem hozott semmit, pedig nagyon vártam mert tudta mennyire tetszett barátnőm ajándéka. Nektek vitt valamit a párotok?
2018. okt. 26. 12:02
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
78%
Nem, (virágot nálunk tilos bevinni - de amúgy sem szeretem a virágokat 😁) viszont minden nap reggel 7-től este 8:30-ig bent volt velünk, csak akkor ment el kaját venni mikor más jött hozzánk - ez nekem minden kacattól többet ért
2018. okt. 26. 12:40
 12/44 anonim ***** válasza:
96%
Jesszus, ilyen fölösleges, giccses szarokat dehogy :D viszont a ledvenc pékségemből hozott nekem kakaós csigát, na, annak volt értelme és jól esett. Képzelem, mennyire nem röhögték ki őket...
 13/44 anonim ***** válasza:
87%
Hozott váltás bugyit, betétet, kaját. Főzött rostélyost, mert az a kedvencem, aztán a csecsemősök nem engedték, hogy megegyem a hagyma miatt. 😂 Nekem erre volt szükségem, el se bírtam volna egy **szott nagy plüsst a császársebemmel... 😄
 14/44 anonim ***** válasza:
97%

A kórházba nem! Azért, hogy utána annyival több cuccot kelljen haza vinni? Így is kettőt fordult a csomagokkal. Meg szerintem be se engedték volna virággal. Senkinél nem is láttam amúgy.

Itthon várt egy szép nagy csokor. Ezen is nagyon meghatódtam, mert nem számítottam rá.

2018. okt. 26. 12:42
 15/44 anonim ***** válasza:
90%
Jaa, igen én is betétet kaptam😂😂😂
2018. okt. 26. 12:43
 16/44 anonim ***** válasza:
97%
Itthon várt meglepi, a kórházba fontps és szükséges dolgokat hozott.
2018. okt. 26. 12:54
 17/44 anonim ***** válasza:
81%
Hozta a kedvenc kajám, krémest és váltás ruhát, mert kevés lett. A tobbi csak felesleges giccs.
2018. okt. 26. 12:54
 18/44 anonim ***** válasza:
56%

Szitén rózsaboxot, nekem egy nagyobb vöröset, a kislányuknak egy kisebb rózsaszínt, illetve "welcome my princess" lufikat (ugye a kislánynak), édességet. Emellett ő is behozott minden szükséges dolgot, illetve folyamatosan bent volt velünk. Hozzátartozik, hogy én az itt hozzászólók tetemes részével ellentétben nem tartom giccsnek és nem csak a hasznos dolgoknak örülök, ha nem így lenne, biztos én sem kaptam volna, de akkor a párom sem a mostani lenne.

Nem tudom, neked milyen a kapcsolatod a pároddal olyan szintén, hogy mennyire gyakran ajándékoztok egymásnak nem csak pratikus dolgokat, ha nem gyakori, akkor nem is meglepő, hogy most sem vitt semmi ilyesmit. Ne ez alapján ítéld meg az apaságát, biztos másképp mutatja ki. :) Gratulálok és jó egészséget nektek! :)

2018. okt. 26. 13:11
 19/44 anonim ***** válasza:
75%
Gondolom azért vitte a férj (mert a barátnőd kérte), hogy kitehesse Instagramra valami pofás filterrel. 😂 Tekintettel arra, hogy én ilyesmit nem terveztem, nem kértem meg a férjem, hogy intézzen ilyen giccses szarokat. :) Ellenben hozta a kedvenc kajám, amit ő főzött nekem otthon, a kedvenc gyümölcslevem és váltóruhát a babának aki hát, tarkóig összerottyantotta magát. Ja és a babahordozót a hazamenetelnél.
2018. okt. 26. 13:15
 20/44 anonim ***** válasza:
82%
1 hetes baba mellett ez a legnagyobb bajod?!
2018. okt. 26. 13:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!