Nektek vitt be szülés után meglepetést a párotok a kórházba?
És bocs de mi a tökömnek egy két méteres maci? 😲😲
Meg úgy elképzelem, hogy az egész kórházi személyzet a rózsáimat és a medvét kerülgeti, inkább cikinek érezném mint romantikusnak, és elgondodnék a férjem elmeállapotáról, hogy ezt tartotta legfontosabbnak...
Nem hozott, de eszembe sem jutott egyik gyereknél sem, hogy kellene. A szobatársaimnak sem hozott senki ilyesmit. A második gyereknél kaptam egy csokor virágot, de nem a férjemtől, hanem egy barátnőmtől, örültem neki, de megmondom őszintén, sok értelmét nem láttam. Azon a p*csni kis éjjeliszekrényen elfoglalt minden helyet, váza hiányában a poharamba tettem, aztán törtem a fejem, hogy hazafelé ezt mégis hová tegyem, végül inkább bent hagytam.
Kétméteres macira pláne nem vágytam, megint ugyanaz lett volna a nyűg vele: hová a fenébe tegyem? Már a szobában sem fért volna sehová, az ágyamon útban lett volna, széket meg nem akartam volna ezzel befoglalni, volt bent két darab négy nőre, és általában használták is, mert hárman is széken ülve szerettek szoptatni. B*sztam volna be az ágy alá? Meg hazafelé sem hiányzott volna, hogy még azt is lecígöljük a kocsihoz, volt elég cucc így is.
Az édességes dobozt sem hiányoltam, ellenben a friss gyümölcsnek nagyon örültem, azt hozott mindenki :)
De rég röhögtem ennyit válaszokon mint ezeken :DD
Szegény férfiak, tényleg lassan megértem miért panaszkodnak az ellenkező nemre..
Te vagy az a kérdező aki leb.szta a férjét hogy egy átlagos estén kérte meg és nem giccses helikopteren tűzijátékkal?
Ezek már esküszöm verbális kiherélések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!