Ti mit éreztetek amikor megtudtátok hogy kislányt vagy kisfiút vártok?
Azt kaptátok amit vártatok?
"Most nem az érdekel hogy mindegy csak egészséges legyen" hanem mi volt a reakció ? :)
Lassan 9 éve hogy a kislányom megszületett és mindig is kislányra vágytam és éreztem is hogy az lesz, nem lehet egyébként azt hiszem szavakban kifejezni :)
Mindig is kislány szerettem volna, és a párom is azt mondta hogy mióta az eszét tudja mindig egy kislányra vágyott először.
Amikor megtudtok hogy végül kislány lesz, hát elmondhatatlanul boldogok voltunk/vagyunk. Már most imádjuk.💖
25hkm
1. 12.heti UH-n közölte a nő, hogy bizony 99% fiú. Én vissza is kérdeztem hogy biztos? Lányt szerettem volna. De annyira imádom a fiamat, el sem tudtam volna nagam képzelni egy lánnyal, amíg pocakos nem lettem :D
Az elejétől éreztem hogy lány lesz. A 18.heti UH-n meg is erősítették. (22 hetes vagyok) Azóta madarat lehet velem fogatni. Valahogy mindig is fiú-lány párost képzeltem el. Bár még mindig nem tudom elképzelni magam egy kislánnyal,fésülgetni a haját, szoknyát adni rá stb. Előbb utóbb belejövök majd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!