Ti hogy éreztétek magatokat amikor megtudtátok hogy Paul Walker meghalt?
Először nem tudtam, pontosan ki az :/
Aztán megtudtam, hogy "Brian O'Conner", akkor eléggé elkezdtem sajnálni. Nagyon bírtam abban a sorozatban, ő a kedvencem. :(
Nem tudom, én abba a csoportba tartozom, aki úgy van vele, tényleg szörnyű, hogy meghalt, de naponta sok-sok ember hal meg. Szerintem ő nem érdemel ennyire nagy sajnálatot, még ha kedveltétek is. Én bírtam mint színész, kár érte tényleg. Úgy tudom nem valami drogos idióta, hanem normális volt a való életben, szörnyű volt a baleset, de ez van, egyszer mindenki meghal. Az én reakcióm annyi volt, hogy: "Jaj szegény srác..." És enyhe rossz érzésem volt, hogy nem látok tőle több filmet. De nem sokkolt le vagy ilyesmi, illetve más színészeknél is szomorú vagyok, hogy tőle nem látok több filmet. (De mindenkivel így vagyok, ha meghal egy ember, akit esetleg ismerek, akkor csak az jut eszembe, mennyi mindent el akartam neki mondani, és ő nekem mennyi mindent el akarhatott volna mondani?)
15/F
(Szerintem sokan átesnek a ló túloldalára, és túlzottan sajnálják - kegyetlenül hangzik, de reálisan nézve így van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!