Ti hogy éreztétek magatokat amikor megtudtátok hogy Paul Walker meghalt?
'Egyszer a sebesség fog megölni de ne sírj mert én mosolyogni fogok...'
Imádtam és imádni is fogom Pault, és eléggé megrázott mikor láttam a képeket,hogy mi maradt az autóból. Sírni nem sírtam,illetve ment tovább az életem,de tegnap este is rajta gondolkoztam,hogy,hogy történhetett ez és,hogy mennyire nem számított erre senki,de a halál sajnos váratlanul csap le.
Nyugodjon Békében!
Kb leszarom.Azét az "kissé" jobban érdekelt,hogy anyukám meghalt,amikor 11 voltam,meg màr az a mamàm is 1 éves haldoklás utàn,aki utàna nevelt.Szòval "hogyan emésztettem meg P. W halàlàt"?!LOL
18/L
U.I:örülök,hogy a te életedben nem törtèntek tragédiàk,hogy még ez is megráz!
Am leszarom,ha lepontoztok!!!
Sajnos eddig én se ismertem őt, borzasztó, mennyi nagyon jó embert ismerek meg a halála kapcsán, pl. majdnem egy éve Mitch Lucker.
Nyilván nem voltam a rajongója, de együtt tudok érezni velük, és nagyon sajnálom a hozzátartozóit, barátait is, nagyon fiatalon halt meg.
16/L
Nem igazán tudom ki ő. Láttam hogy meghalt és sokan nehezen fogadják el. Valami színész volt azt hiszem. Nem igazán tudom ki ő, ezért csak annyit éreztem: "Kár hogy meghalt." Ha ismeretem volna biztos megrázott.
De egy kicsit zavar, hogy mindenki csak erről beszél, amikor FrankWolf is meghalt. És nem balesetben. Az ő halála jobban megviselt, mert őt 'ismertem' és szerettem. Még meg is sirattam.
Biztos hogy ha én is szerettem volna Paul Walker-t biztos őt is megsirattam volna.
R.I.P. FrankWolf & Paul Walker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!