Előző vagyok. Ha egy számomra ismeretlen gyerek hal meg, az sokkal jobban lesújt, mint Paul Walker halála.
2013. dec. 4. 08:16
22/32 anonim válasza:
Pont úgy mintha Jóska Pista halt volna meg Piripócson.Nem néztem a filmjeit.Így nem igazán hat meg.
2013. dec. 4. 10:17
23/32 anonim válasza:
Sajnos én sem tudtam ki is ő. Rákerestem. Persze sajnálom, nagyon is...de mégsem olyan mintha egy közelálló hunyt volna el. A családját, rokonait, barátait is NAGYON sajnálom, nekik kell túlélniük a halálát.
16L
2013. dec. 4. 11:42
24/32 Norandi válasza:
Szerintem azért viselt meg sokakat, mert az általa megformált Brian sokakhoz állt közel. 5 részen át követhettük nyomon Brian életét, és már-már ismerősnek érezhettük. Hozzáteszem, minket is megviselt a férjemmel, mert nagy Halálos iramban rajongók vagyunk. Férjem 30 éves, én 26.
2013. dec. 4. 12:06
25/32 anonim válasza:
Meglepő volt. Nagyon sokkolt.. Nem tudtam felfogni. Annyira nem szerettem, meg úgy nem voltam tisztában a filmjeivel, de mégis fura volt...
2013. dec. 4. 16:51
26/32 anonim válasza:
Az én életemből teljesen kimaradt a Fast and Furious filmsorozat, így azt se tudtam ki volt Paul Walker.
Nem sokkolt a dolog.
2013. dec. 4. 17:30
27/32 anonim válasza:
Nem tudtam, ki ő, utánanéztem, de kép alapján sem ugrott be semmi róla. De természetesen szomorúnak tartom, hogy meghalt. Bárki is hal meg, az sajnálatos dolog.
2013. dec. 4. 21:49
28/32 anonim válasza:
kb semmilyen hatással nem volt rám
2013. dec. 5. 02:44
29/32 anonim válasza:
Nem akartam elhinni, azt hittem kamu :/ Még nyáron néztem Halálos iramban első részét meg a Kutyahideg-et, de igazából annyi maradt meg, hogy jó színész meg egész aranyos is. Pont péntek este néztem a Tenger vadjai-t és gondolkoztam kire hasonlít a főszereplő, aztán beugrott,hogy ja igen Paul Walker. Szimpatikussá vált, és gondoltam tökjó, most aztán megnézem az összes filmjét :) hát jól megszívtam amikor vasárnap olvasom, hogy meghalt, még most néha elsírom magam, annak ellenére, hogy nem ismertem annyira jól, baromira sajnálom mert nagyon jó ember volt:(
Persze azért továbbra is azt mondom, hogy több filmet fogok tőle nézni, csak most nem akarok, mert hát ,,gyászolom" .
2013. dec. 6. 20:47
30/32 anonim válasza:
Először én is vmi hülye viccnek gondoltam, aztán googlen rákeresve szembesülnöm kellett a szörnyű valósággal. A Halálos iramban szériákban ismertem meg én is, aztán megnéztem a Kutyahideget, Halálos hajszát... Nagyon szerettem, bár nem követtem nyomon napi szinten. A halála sokkolt, azóta képtelen vagyok bele nézni a filmjeibe, rögtön elbőgöm magam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!