Szülők, ti hogy éreznétek/éreztétek magatokat, ha megtudnátok/amikor megtudtátok, hogy a lányotok elvesztette a szüzességét?
Én is megnyugodnék inkább, hogy oké, felelősen "használta fel" azt az egyetlen és megismételhetetlen alkalmat.
Annak idején amikor anyukám megkérdezte tőlem, hogy amúgy már így komoly a dolog a barátommal? Mondtam, hogy igen, vigyorogtunk. Az első kérdése az volt: És JÓ volt?
Utólag jöttem rá, mennyire fontos ez a kérdés. Mert igenis fontos, hogy jól élje meg. Hogy tudd, nem okozott neki valamilyen lelki "kárt" vagy későbbi tartózkodást, törést esetleg. Ha jó volt, akkor jó kezekben van :)
És az is fontos, hogy ne támadd le. Ha tudja, lehet erről veled beszélni akkor később is hozzád tud fordulni ha esetleg bármit meg akarna osztani. Kérdést vagy ne adj isten problémát.
16 évesen nem lepődnék meg, mit gondolsz ,anyád azt hiszi tetriseztek mikor egyedül vagytok? :D
Max elmondanám hogy figyeljen a védekezésre, szüleim is ilyenek, mikor megemlítettem anyának hogy elfogyott a gumi, másnap apám szemrebbenés nélkül a kezembe nyomott egy 12-es csomag gumit, 16 voltam :D
Most ők fizetik a fog. gátlómat, megmondták, nekik megéri azt a havi pár ezret hogy tudják nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!