Ti mit éreztetek amikor megtudtátok hogy kislányt vagy kisfiút vártok?
Azt kaptátok amit vártatok?
"Most nem az érdekel hogy mindegy csak egészséges legyen" hanem mi volt a reakció ? :)
Lassan 9 éve hogy a kislányom megszületett és mindig is kislányra vágytam és éreztem is hogy az lesz, nem lehet egyébként azt hiszem szavakban kifejezni :)
Semmit.
Három gyerekem van, egyszer sem kérdeztük meg az UH-on. Születéskor derült ki.
AZ elsö lányomnál kislányt akartam a férjem fiut.
Mikor kiderült én iszonyatosan örültem, a férjemnek pár napra volt szüksége...
De mikor a másodikkal terhes lettem, a férjem azt mondta, hogy még egy ilyen szuper kiscsajt akar...
Kislány is lett. Ès ha akarnánk 3-at csak is kislányt.
A környezetemben általában az van, hogy a régi szokások szerint fiu legyen az elsö. Akinek fia lesz az mindent megadna, hogy egy lánya legyen a következö. De akinek lánya van annak már mindegy mi lesz a következö, söt leginkább még egy lányt szeretnének.
1. lány: nagyon örültem, mert mindig féltem tőle, hogy csak fiaim lesznek, és elnyomásban leszek tartva :D
2. lány: megint örültem, mert lesz kivel játszania a kis királylányomnak
Eközben apjuk végig fiút várt. :)
3. fiú: totál döbbenet, néztük egymást tágra nyílt szemekkel és vihogtunk zavarunkban, hogy nekünk? fiunk? hihetetlen, és különben is mit kell egy fiúval kezdeni? :) (Harmadikra már csakazértis lányt akart apjuk újra, mert egyrészt úgy belejöttünk, másrészt meg mekkora szívás már 2 nővér egy pasinak szerinte. :D )
Amúgy a 2. leányzó egészen fiús, és a kisfiunk meg egy bújós kiscica, szóval nem volt túl nagy változás végül... :D
Nekünk mindenki azt mondta, hogy biztosan fiaink lesznek. Én a szívem mélyén kislányt szerettem volna, mert féltem, hogy majd nem tudok mit kezdeni egy fiúval. Apuka fiút szeretett volna.
A 23 hétig nem is mutatta magát a magzat aztán amikor kiderült, hogy kislány, megörültem, de abban a pillanatban még is rémültem, hogy most mit érezhet a férjem. Ránéztem, ő sírt a boldogságtól és csak annyit tudott kinyögni, hogy a "Mi kislányunk!" Imádja a lányát.
Elsőnél nagyon örültem, lányt akartam, lány is lett. Férjemnek mindegy volt.
Másodiknál is lányt vártam/vártunk, mondták, hogy fiú, pár másodpercig mindketten néztünk döbbenten, aztán elkezdtünk baromira örülni. Igen, én is, pedig tényleg lánynak drukkoltam, de valahogy rögtön azt éreztem, hogy milyen király ez így mégis. A férjem nagyon boldog volt, mert ő mindig azt szerette volna, hogy legyen lánya is meg fia is. Hát, teljesült :)
Fiút akartam, lány lett
Aztàn lányt akartam, fiú lett.
Mindkettőnél (főként az elsőnél) nagyon csalódott voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!