Nálatok hogy jött robbant be az életetekbe hogy gyereket akartok? Megtudtátok fogalmazni miért is szeretnétek gyereket vagy csak egyszerűen éreztétek hogy "kell"?
Nekem az utóbbi időben állandóan a gyerekvállalás jár a fejemben, de nem tudom megfogalmazni a miértet, egyszerűen csak vágyom rá. Lehet azért is, mert a párom már idősebb és ő már régóta vágyik rá, imádom a gondolatot is, hogy végre egy család legyünk...
Egyedül ami vissza tart az az, hogy a közel jövőben nincs esély sem külön lakásra, mind ketten otthon élünk.
De most még évekig erre várjon az ember?!
Mi albérletben élünk.:)
Úgy éreztük,hogy vágyunk a picire és,hogy kezdenek unalmassá válni a mindennapok.Teszem hozzá 5 éve voltunk együtt ekkor már.Tehát nem hirtelen fellángolás volt.
Egyébként vagy 4 hónapig ilyen érzésünk volt mire belemertünk vágni.:)
Most itt játszik mellettem.:)
Ő a mindenem.<3
Mennyi idősek vagytok? Igazából nem ártana eldönteni hol fogtok együtt élni és esetleg a baba előtt kipróbálni!
Mi most leszünk 10 éve együtt! 2 éve házasodtunk és még az esküvő előtt elmagyaráztam a férjemnek,hogy ha a lagzi után összehozzuk a kicsit mire megszületik ő 30 lesz. Ész érvekkel rábeszéltem. Én mindig id tudtam,hogy fiatalon akarok anyuka lenni. Most egy éves a lányunk és nem is kívánhanék a férjemnél jobb apát! Kicsit kellett rábeszélni de azóta rájött,hogy igazam volt! Mi is albérletben lakunk és a párom is az anyagiaktól félt a legjobban. De ha arra várunk,hogy ideális legyen minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!