Mennyire jellemző, hogy a GYES- en lévő anyákat lekezelik az apák amiatt, hogy éppen nem dolgoznak?
Figyelt kérdés
2018. okt. 17. 10:22
21/22 anonim válasza:
Azért nem csak anyu mehet táppénzre a gyerekkel...
22/22 anonim válasza:
Azzal, hogy 3 éves korig otthon van anya a gyerekkel, szerintem nincs semmi gond. A baj ott kezdődik, ha a gyerek már rég ovis, és anyának úgy sem jut eszébe dolgozni. Persze vannak szerencsések, akiknél apa keres annyit, hogy bőven elélnek az ő fizujából, de pl nekem van egy személyes ismerősöm, a kisgyereke szept. elején kezdte az ovit, ma-holnap már november, anyuka még nem dolgozik, és esze ágában sincs keresni munkát. Azt mondta, hogy ő a régi munkahelyére biztos nem megy vissza, mert utálta, újat meg nincs kedve keresni, majd jövőre. A szép az egészben, hogy a gyereke apjával szétmentek, és inkább beadja a a keresetet a magasabb gyerektartásért, mint elmenjen dolgozni. na ez szerintem gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!