Terhesség, szoptatás után visszament a mellméretetek az "eredetire"? Több baba után is ez jellemző?
Figyelt kérdés
Kinél hogy volt?2018. jún. 15. 23:46
1/7 anonim válasza:
Nekem ugyanolyan, mint előtte, de előtte is lógott, mert nagyon nagy.
2/7 anonim válasza:
Nekem kisebb lett egy kosárral, és sokkal csúnyább..igaz, én fejtem is, és hirtelen fogytam vissza.Szerintem inkább ezek miatt lett ilyen.
3/7 anonim válasza:
Mindig is kicsi volt 2,5 év szoptatás után ugyanolyan kicsi maradt.
4/7 anonim válasza:
2 gyerekem van, az első 4 hónapig szopizgatott (jóindulattal volt az szoptatás) a 2. 2,5 évig, de a mellem ugyanolyan, mint miután az első "végzett" = mint 2 félig üres tejes zacskó... a formájuk teljesen megváltozott, a méretet meg a fene se'tudja tekintve, hogy az egyik üzletben a 85B jó (a terhesség előtti méret), a másikban mintha a 85B csak 70A lenne... szóval gőzöm sincs.
De nagyon el vagyok keseredve miattuk! A gyerek előtt ezek a mellek a helyükön voltak, most meg ha háton fekszek szó szerint befolynak a hónaljamhoz.. rendesen szembe lehet fordítani a 2 bimbót! Undorító!!! Ha lenne rá keret csináltatnám meg őket egy szemrebbenés nélkül!
5/7 anonim válasza:
Én fogytam 50kgt szoptatás után így már csak f kosaras kellett, de szép maradt.
6/7 anonim válasza:
Az én melleimnek jót tett:) Terhesség előtt semmi mellem nem volt, mint egy deszka, olyan volt a mellkasom, sovány is voltam. Terhesség alatt túl sokat nem nőtt a mellem, szerintem mindenki azt hitte, nem fogok tudni szoptatni. A babám 5-6 óra non-stop mellen levéssel megcsinálta magának a tejet a szülés után 3 nappal, reggelre akkorák lettek a melleim, mint 2 görögdinnye, nem hittem a szememnek:) 1 év alatt a méretük sokat csökkent, de sosem lettek lógósak vagy üres tejeszacskók. Sokkal nőiesebbek, mint terhesség előtt, igaz, 4 évvel szülés után már valóban kicsik, de nem vagyok deszka. Viszont napi 1-2 alkalommal még mindig szoptatok. van még benne pici tej. Ez inkább csak megnyugtatásra van neki, max. 10-20 ml tejem lehet egy nap. Nem tudom, ha már nem szoptatok soha többé, milyenek lesznek a melleim. De most abban reménykedem, hogy mivel minden nagyon fokozatosan történt, az én mellem nem fog üres zacskóként lötyögni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ment a zöld kéz mindenkinek!
2018. jún. 16. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!