Szoptatás alatt lehet inni enyhén szénsavas ásványvizet? Terhességem alatt nem tudtam lemondani róla, megittam belőle naponta három literrel, pedig ez nem volt rám előtte jellemző.
Figyelt kérdés
De most féltem a babát,nehogy emiatt legyen hasfájós szegényke.De a szénsav nélküli vízből meg nem csúszik annyi...:-(2009. ápr. 11. 22:52
1/3 anonim válasza:
Egyszer meg lehet próbálni ugyanis minden baba másra érzékeny. Én a szoptatás alatt bármit tudtam inni meg enni kivéve a szénsavas ásványvizet (az engem mindig is puffasztott), de ez csak személyes tapasztalatom. Annak ellenére, hogy a legtöbb babát puffasztja ez-az, nem mindenkinél van ez így. Próbáld meg és úgyis kiderül, hogy fáj-e a hasa.
2/3 anonim válasza:
Azt tudom tanácsolni próbáld meg.
Nekem az első lányomnál ez egy egész éjszakás sírásban végződött,most a második lányomnak men se kottyan igaz napi csak 1-2 pohárral iszok.
3/3 anonim válasza:
Így van, ki kell próbálni. Nem minden babát zavar. Én például a terhesség alatt is csak ezt tudtam meginni és a szoptatás alatt is iszom. Sosem volt miatta semmi baja a babámnak, igaz, mindent ehetek mellette, mert egy pillanatig se volt hasfájós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!