3 hetes kisbabának mennyi tápszer kell naponta?
Az enyémbe nem lehet akkor és annyit tömni, amennyit én akarok. 2-4 óránként kéri, éjjel alszik, és olyan 100-at iszik meg egyszerre.
Szerintem ő maximum 500-at eszik egy nap.
Bróbálkozz a 90 ml-el, ha sok neki, legközelebb csak annyit csinálj amennyit megevett.Ka az kevés neki akkor úgyis jelzi.
A védőnő meg mehet a sunyiba, nem ő van otthon a gyerekeddel, szegényke egyen akkor és annyit amennyit kér.
Nálunk kb 4 hós korára lett viszonylag normális napi rutin.
Most 6 hós 200 ml-t eszik,de van, hogy még kérne, van, hogy 100-at meghagy belőle és 4 óráig nincs gondja.Melegben kevesebbet eszik.
3-4 hósan evett annyi tápszert (akkor kizárólag azt kapott meg vizet) amennyit a doboz szerint egy 6 hós baba.
Most napi 4x eszik, 4 óránként, az éjszakákat végigalussza.Igaz már csak egyszer kap tápit, reggel.
Tápszert eleve nem szabad 3 óránál sűrűbben adni!!!
Szerintem a védőnő mondja jól, egy 2 hós babának kell 120-ból ennie naponta 5-ször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!