Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogosan érzem magam mellőzöttnek?

Jogosan érzem magam mellőzöttnek?

Figyelt kérdés
A párom kisgyereke heti két napot van nálunk vagy hármat, ebből egyet hétvégén. Utoljára vagy 2 hónapja volt egy szabad hétvégénk, és most előre szóltam két héttel előre, hogy szeretnék vele kettesben programot, mert én utána 4 hétig hétvégente nem leszek munkaügy miatt. Hétköznap el is hozta a gyermekét eggyel többször, szombaton együtt voltunk, majd kijelentette hogy vasárnap elhozza a kicsit, merthogy úgyis rossz idő lesz (mintha akkor nem lehetnénk kettesben). Én meg utána mondtam neki, hogy szeretnék legalább olyan fontos lenni neki, mint a gyereke.
2010. jún. 24. 09:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
54%
szerintem igen
2010. jún. 24. 09:27
 2/21 anonim ***** válasza:
77%

Olyan fontos nem lehetsz és ez természetes, mint a saját gyereke. Egyértelmű, hogy szeretnél vele kettesben lenni, de próbáld meg elfogadni, hogy sokkal ritkábban látja a gyerekét mint téged és szüksége van rá mert szereti.

Hiszti helyett pedig próbáld meg neki elmagyarázni, vagy esetleg szervezzetek közös programokat akár a gyerekkel együtt. Legyél kicsit megértőbb.

2010. jún. 24. 09:27
 3/21 anonim ***** válasza:
69%

nagyon helyesen nem vagy olyan fontos mint a gyereke.

Ez teljesen természetes és így van jól. Békélj meg a gondolattal, hogy egy apának vagy a barátnője és nem egy független embernek.

2010. jún. 24. 09:32
 4/21 A kérdező kommentje:
igen, egy apának, de együtt élünk, vagyis elviekben fontos kéne legyen neki, hogy boldog legyek. És nekem azért kéthavonta legalább egy hétvége kéne, szerintem ez nem lehetetlen. Egyébként rengeteg helyre megyünk a gyerekkel együtt is, kirándulástól kezdve bármi. De aki apuka már, annak akkor nem is kell tenni egy kapcsolatért, merthogy őt fogadják így el?
2010. jún. 24. 09:44
 5/21 anonim ***** válasza:
94%
Jogosan érzed Magad mellőzöttnek, de teljesen rendben van az Ő viselkedése is. Ha közös gyereketek lesz sem feltétlenül megoldható a gyerekmentes hétvége, sőt, egy darabig tuti, nem.
2010. jún. 24. 10:57
 6/21 anonim ***** válasza:
85%
De az apuka is tesz a kapcsolatért. Ahogy az előttem szóló is írta, ha nektek lesz gyereketek akkor is a "tenni a kapcsolatért" arra az időre korlátozódik, amikor a gyerek alszik, vagy nagymamánál van. Az pedig jóval kevesebb idő lesz, mint ami most jut nektek.
2010. jún. 24. 11:04
 7/21 anonim ***** válasza:
75%

én veled értek egyet. rossz helyre írtad ki a kérdést mert itt kisgyerekes anyukák lógnak, milyen választ vársz tőlük... :))) anyatigrisek...

én inkább a családi kapcsolatok alá tenném a kérdést, ott több állásponttal is találkozhatsz, pl egy elvált szülők gyereke is válaszolhat neked, hogy ő hogy látja

2010. jún. 24. 11:42
 8/21 A kérdező kommentje:
Van benne valami. De akkor meg egy kisgyermekes anyuka miért nem egy nő fejével gondolkozik, miért áll rögtön arra rá, hogy ha gyerek van, akkor már nincs is nyugodt párkapcsolat mindenféle programokkal. Valószínűleg ha lesz egy közösünk, akkor azért kéthavonta ugyanúgy igényelni fogom a csak egymással törődést, vagy én gondolom rosszul? ettől még szerethetem a gyerekem.
2010. jún. 24. 12:05
 9/21 anonim ***** válasza:
36%

ha-ha:) soha nem leszel olyan fontos, mint a gyereke.

van esze a pasinak, szerencsére.

2010. jún. 24. 14:57
 10/21 anonim ***** válasza:
53%

Nem vagyok kisgyerekes a gyerekeim már 20 évesek. De nincs igazad. Most is jut neked egy csomó idő. De - míg más apa minden nap együtt lehet a gyerekével - a párodnak csak 2-3 nap jut. Persze, hogy azt a gyerekkel akarja tölteni.

Igen, ha lesz gyereketek, akkor is szükségeteklesz egymásra és időre egymással, mi is leléptünk minden hónapban 1 hétvégére. De most is van időtök.van péntek-szombat, vannak hétköznapok.

2010. jún. 24. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!