Elvetetnél így egy babát?

Én megtartanám.
Mindenetek megvan,mi kell még?

Egyet értek azzal, hogy megtartod a babát! Már önmagában is morbid, legalábbis nekem, hogy egy élő lélekről úgy gondolkodnak az emberek, mint egy alkatrészről, amit ki lehet kaparni a szervezetből és a kukába tenni..mert tul. képpen ez történik! De ez az én véleményem. Talán segít, ha inkább azt kérdezem, hogy nem valami más oka van e annak az említetteken kívül, annak, hogy ennyire hezitáltál? Gondolok itt lelki válságra, a többi gyerekeidhez fűződő ki nem mondott kapcsolati zavarra.. stb. Nem tudom elképzelni, hogy aki már háromszor átélte azt, hogy mi az életadás és mivé fejlődik az a kis magzat, az ne érezné ezt a negyediknél is! Végül is nem db.számra működik az emberi élet értéke. Én akkor is megszülném, ha a híd alatt kellene élnem. Az örökbe adást azért nem tudnám elképzelni, mert túl erős az anyai ösztön bennem, és nem tudnám elengedni, ez nekem képtelenség.
4 gyermek anyukája, akik mind önálló csodák és egyéniségek. /ráadásul az utolsó, a 3 lány után kisfiú lett:)/

szia az én kisfiam most lesz 6.-án 14hós és jön a kis-tesó én most vagyok 11hetes kismama.
sok lesz és nehéz egyszerre 2 csöppséggel de megéri ez a kis fáradozás szerintem. :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!