Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elvetetnél így egy babát?

Elvetetnél így egy babát?

Figyelt kérdés
Ma tudtam meg hogy terhes vagyok. Ha megtartanánk akkor mindene meglenne, mert jól élünk minden szempontból, viszont van már 3 gyerekünk. A férjem szeretné ezt a babát, de nem nagyon. Én nem. Csak véletlenül csúszott be. Az utolsó gyerekünk is csak 1 éves, pedig azt sem szeretnénk hogy ilyen kevés legyen a korkülönbség. De nem lenne szívem egy abortuszhoz. Ti így válallnátok a kisbabát?
2010. jún. 24. 00:15
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim válasza:
100%
Gratulálok a babához és a jó döntéshez!!!Majd figyeld meg hogy ez a kisbaba fog a legtöbb szeretetet adni hiszen nálunk is volt a családban ilyen kérdés hogy 3 gyerek után megtartják-e a negyediket és most 5 éves a kislány és annyi szeretetet ad és olyan ragaszkodó is...!!!
2010. jún. 30. 08:53
 62/67 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, viszont! ;) :)
2010. jún. 30. 10:39
 63/67 anonim ***** válasza:

Én megtartanám.

Mindenetek megvan,mi kell még?

2010. jún. 30. 14:07
 64/67 anonim ***** válasza:

Egyet értek azzal, hogy megtartod a babát! Már önmagában is morbid, legalábbis nekem, hogy egy élő lélekről úgy gondolkodnak az emberek, mint egy alkatrészről, amit ki lehet kaparni a szervezetből és a kukába tenni..mert tul. képpen ez történik! De ez az én véleményem. Talán segít, ha inkább azt kérdezem, hogy nem valami más oka van e annak az említetteken kívül, annak, hogy ennyire hezitáltál? Gondolok itt lelki válságra, a többi gyerekeidhez fűződő ki nem mondott kapcsolati zavarra.. stb. Nem tudom elképzelni, hogy aki már háromszor átélte azt, hogy mi az életadás és mivé fejlődik az a kis magzat, az ne érezné ezt a negyediknél is! Végül is nem db.számra működik az emberi élet értéke. Én akkor is megszülném, ha a híd alatt kellene élnem. Az örökbe adást azért nem tudnám elképzelni, mert túl erős az anyai ösztön bennem, és nem tudnám elengedni, ez nekem képtelenség.

4 gyermek anyukája, akik mind önálló csodák és egyéniségek. /ráadásul az utolsó, a 3 lány után kisfiú lett:)/

2010. jún. 30. 15:14
 65/67 anonim ***** válasza:
Szerintem jól döntöttél.Én 37 éves vagyok,2 gyerekkel(a kisebb 2 éves),és nagyon vágyom még egy babára...a férjem is szeretne,de mindig azt mondja,ha jobbak lennének a körülmények.Ennél?!120 nm-es tehermentes ház,2 autó,Neki is van munkája,nekem is,mindenünk megvan stb.Hajlik Ő is a 3. gyerek felé,de néha bizonytalan(én mondjuk egy örök optimista emberke vagyok).Hidd el,hogy ez a gyereke fog a legjobban ragaszkodni Hozzád,és igazi kis gyöngyszem lesz!Kívánok Nektek jó egészséget,és sok boldogságot a kicsihez!És ha majd esetleg eszedbe jut ez a kérdés jövőre,írd meg légy szíves,hogyan alakult az életetek!
2010. jún. 30. 16:46
 66/67 poci-maci ***** válasza:

szia az én kisfiam most lesz 6.-án 14hós és jön a kis-tesó én most vagyok 11hetes kismama.

sok lesz és nehéz egyszerre 2 csöppséggel de megéri ez a kis fáradozás szerintem. :o)

2010. jún. 30. 16:52
 67/67 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Ha a hídd alatt kellene élnünk és akarnánk azt a babát, megszülném. A pocaklakómat napról napra jobban imádom, most nyaralni vagyunk :) De attól, hogy mindenünk megvan, mert egy csak az egyik érv, és nem kötődnék még most se hozzá, akkor nem tartanám meg, mert nem akarnám hogy szenvedjem. De megtartom. Viszont kívánok mindent! ;)
2010. júl. 1. 16:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!