Elvetetnél így egy babát?
Figyelt kérdés
Ma tudtam meg hogy terhes vagyok. Ha megtartanánk akkor mindene meglenne, mert jól élünk minden szempontból, viszont van már 3 gyerekünk. A férjem szeretné ezt a babát, de nem nagyon. Én nem. Csak véletlenül csúszott be. Az utolsó gyerekünk is csak 1 éves, pedig azt sem szeretnénk hogy ilyen kevés legyen a korkülönbség. De nem lenne szívem egy abortuszhoz. Ti így válallnátok a kisbabát?2010. jún. 24. 00:15
41/67 A kérdező kommentje:
*sok egészséget nektek!
2010. jún. 25. 19:23
42/67 anonim 

válasza:

Örülök a döntésednek!!!!!
Jó egészséget, sok boldogságot, a nehézségekben kitartást!
43/67 A kérdező kommentje:
Köszönöm, viszont!
2010. jún. 26. 12:56
44/67 anonim 

válasza:

ajanlom neked Demeny Zita:nema sikoly cimu verset (a googleba ird be es megtalalod)szinte 100szazalekosan tudni fogod mit tegyel vagy ne tegyel;-)nekem is segitett dontenem:-)jol dontottem most vagyok 18hetes es erzem az apro mocorgast:-)(nem vagyok irodalmar de ez utos)
45/67 anonim 

válasza:

megható vers, de az életben nem lehet mindig az érzéseinkre hallgatni, mert akkor elveszünk.
46/67 A kérdező kommentje:
Tényleg megható a vers, elsírtam magam.
2010. jún. 27. 13:18
47/67 anonim 

válasza:

Ha anyagilag megengedhetném magamnak, szívesen vállalnék 4. gyermeket. Azonban sajnos, mi ezt nem tudjuk majd megengedni magunknak, max. 2-3 gyerkőcöt. Én a helyedben nem vetetném el. Nem veszélyezteti az egészséged, gyakorlatilag semmit sem árt az a baba, ha világra jön! Nem tesz titeket anyagilag tönkre, nem kockáztatja a megélhetéseteket. Szerintem vállaljátok be, mert később megbánnátok. Nálunk úgy néz ki, most fog jönni a baba és már tűkön ülök, hogy ne csak az ovu., hanem a hcg-s tesztem is pozitív legyen. Kicsit irigyellek is, hiszen neked már biztos, hogy van baba. :) Sokan cserélnének veled. Én összegezve mondom: nincs okotok elvetetni a babát, akkor meg minek? Értelmetlenül halna meg egy pici élet.
48/67 anonim 

válasza:

ne vedd el a baba életét. valahogy csak lesz majd. mi 4 évet próbálkoztunk és lombikkal jött össze 1. most természetes uton próbálkozunk és valószínűleg a 3. sem jön össze. a meddőség ismeretlen eredetű. így ősszel ismét megyünk lombikra. ez a sors valakinek egy sem valakinek 4 baba. ne vedd el az életét hozzátok akar születni.
49/67 anonim 

válasza:

Húú, ez a vers nagyon durva! Örülök hogy negtartod, és sok egészséget Nektek! A szívedben biztos van még elég hely!!
50/67 anonim 

válasza:

Örülök, hogy megtartjátok. Én is így döntöttem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!