Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elvetetnél így egy babát?

Elvetetnél így egy babát?

Figyelt kérdés
Ma tudtam meg hogy terhes vagyok. Ha megtartanánk akkor mindene meglenne, mert jól élünk minden szempontból, viszont van már 3 gyerekünk. A férjem szeretné ezt a babát, de nem nagyon. Én nem. Csak véletlenül csúszott be. Az utolsó gyerekünk is csak 1 éves, pedig azt sem szeretnénk hogy ilyen kevés legyen a korkülönbség. De nem lenne szívem egy abortuszhoz. Ti így válallnátok a kisbabát?
2010. jún. 24. 00:15
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 anonim válasza:
57%
Hát ez egy olyan kérdés amibe nem sokat tudunk segíteni szerintem .. Én akkor szülném meg hogyha meg tudnám neki adni azt a szeretetet mint a többi kis gyerekemnek :) De így hogy van 1 éves kis babám ..hátttt az 1 éves kisbaba is nagy meló .. Remélem segítettem :)
2010. jún. 24. 00:26
 2/67 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon úgy néz ki, hogy a Sors nektek négy gyereket szánt. Én biztosan nem tiltakoznék ellene, ha nem megoldhatatlan probléma az újabb gyerek felnevelése.:)
2010. jún. 24. 00:30
 3/67 anonim ***** válasza:
100%

lehet az elején nehéz lenne(nem tudom mennyi gond van a két idősebb gyerkőccel)de később, amikor már nagyi leszel és meglátogatnak a felnőtt gyerekeid, nagyon jó érzés lesz, hogy ilyen nagy családod van...

de igen, ezt nektek kell eldönteni, de főként neked,mert te fogod vele a legtöbb időt tölteni, és két pici gyerkőc sok feladattal jár..nem tudom mennyit bírsz

26 l

2010. jún. 24. 00:31
 4/67 anonim ***** válasza:
68%

Halak vagy Vízöntő kisbaba lenne, amikor megszületik?

mindkettő jó jegy:-)

2010. jún. 24. 00:32
 5/67 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nincs velük sok gond, de nem tudok még dönteni. Sokat gondolkodom majd az éjjel. Jó éjszakát!

Vízöntő.

2010. jún. 24. 00:59
 6/67 anonim ***** válasza:
1%

van már 3 gyereketek, szerintem nem kell még egy.

főleg, hogy nem is igazán akarjátok, illetve Te egyáltalán nem.

megérzi azt a pici, és tudattalanul is, de másképp bánnátok vele, másképp viselkednétek, nem tenne jót a lelkének.

ráadásul a másik három gyerekre kevesebb idő jutna.

így is nagyon megoszlik a figyelem, gondolom, pláne ha ott lenne a 4., akkor már biztos, hogy hátrányát éreznék a többiek az anyai gondoskodásnak.

2010. jún. 24. 01:05
 7/67 anonim ***** válasza:
100%

Nagymamámnak 5 gyermeke van...Anyám, a 3. Akik utána jöttek, különösen a Keresztapám aki utoljára jött, már nagyon nem akarta. Sokszor el is mondta lehet nem akarta bántani ezzel Keresztapámat de azért tudod ez megragad az emberben...

Szóval a Keresztapám az, aki a Nagymamám falujában maradt. Az, aki mindíg segítette bármi is legyen....

Ha megtehetitek, ne engedd el azt a kicsi lelket. Sok meló, igen az, de ő titeket választott valamiért hozzátok akar születni.

Teljesen megértelek.

2010. jún. 24. 01:55
 8/67 anonim ***** válasza:
100%
Régebben azt mondtam volna ne tartsd meg, de amióta megszületett a kisfiam mindent másképp látok. Én nem tudnék elvetetni egy babát, mert ránézek a kisfiamra, és arra gonodolok, hogy egy kis csoda. És, ha jönne a következő, biztos ő is egy ilyen kis csoda lenne. Ha már megfogant, akkor én látni szeretném, hogy milyen emberke lesz belőle. Szóval, én vállalnám. (a mi kisbabánk is egy éves, és most szeretnénk összehozni a kistesót, hogy minnél kisebb legyen a korkülönbség)
2010. jún. 24. 06:12
 9/67 anonim ***** válasza:
31%

Én a saját helyzetemben elvetetném (4 gyerekem van). Már nem vagyok fiatal, s komplikált szüléseim voltak.

Sajnos dönteni csak Te tudsz!

De kicsi a korkülönbség!

2010. jún. 24. 07:05
 10/67 anonim ***** válasza:
100%
ha meg tudtok neki adni mindent,akkor szerintem ne vetesd el,én biztos nem tenném.
2010. jún. 24. 07:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!