Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért néznek sokan rosszallóan...

Miért néznek sokan rosszallóan egy terhes nőre, miért kell mondogatni hogy az állam pénze?

Figyelt kérdés
Hogyha egyszer a magyar kormány így határozott hogy az állami pénzből legyen fordítva a gyermekekre is ami egyébként nem is az összes tehát az állam magának is tesz félre,miért kell ezzel vagdalózni.Bizonyos adókat akkor is kell az embereknek fizetni,ami NEM MEGY NEKIK VISSZA így se úgy se.Akkor nem tökmindegy a reklamálóknak hogy mire megy?Ami nemes dologra megy mert az ország gyermekeire megy akik szegények mit ártottak ezeknek az embereknek.Még szép hogy a gyerekek érdeke fontos az országnak.Tudom hogy nem mindenki ennyire érzelmes de nem kéne ilyennek lenni.Különben is az ember azért is szül hogy tovább adja a génjeit,minél több emberre tudjon számitani az életben és hogy boldog legyen és nem a pénz miatt.Legalábbis én ezek miatt örülök ha szülhetek és büszkén merem kijelenteni alig várom hogy már szüljek ismét .
2018. okt. 9. 06:31
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
83%

Figyelj, nem érdekel, hogy a birka csorda mire költi a pénzét. Laptop az egy más kérdés, az idővel szükséges manapság, nyilván nem akarom, hogy informatikai analfabéta legyen. Az okostelefon sem hülyeség, na de nem kell 400 ezres iPhone! Fejlesztő vagyok, az átlagnál kicsivel jobb fizetéssel de a legdragabb telefonom 50e volt.

A gyerekeknek úgyse lehet megfelelni. Ha nem az iPhone, akkor a vörös haj, kövérség vagy bármi egyéb miatt cikizik egymást. Felesleges milliós költségekbe verni magunkat emiatt.

Egyébként a gimiben az az osztálytársam lett a legjobb programozó akinek a legrosszabb gépe volt otthon. Mert azon leginkább csak programozni lehetett. És milyen jól járt!

2018. okt. 11. 20:30
 52/52 A kérdező kommentje:
Szerintem ne folytassuk ezt a beszélgetést,nagyon divat lett látom itt kritizálni a kérdezőket de nem a gyerekeknek nem lehet megfelelni hanem nektek na csá.
2018. okt. 12. 18:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!