Miért néznek sokan rosszallóan egy terhes nőre, miért kell mondogatni hogy az állam pénze?
Amúgy meg milyen jogon ítélkezel hogy nem szeretem nem is találkoztál velem nem is láttál velük.Egyébként egy odaadó kedves alázatos ember vagyok,ahogy velük is és gyöngéd.Sose vagyok velük durva.Hát pont az ilyen anyát ne szeretnéjék.Ha már választanom kéne inkább legyen egy szegény de kedves anyám mint egy miliomos de durva és gonosz.
Aki szereti a gyerekeit, nem akar nekik direkt rosszat, nem szül nyomorra mert jajj neki kell picibabácska.
Én betiltanám az ingyen segélykéket az összes ingyenélőnek. Egyből jobban állna az ország, mert nem pocsékolnánk milliárdokat rátok.
És igen, a gyerek örülni fog, hogy neki nem lehet márkás, divatos cucca, de anyuci legalább szereti. Hogy ő nem mehet a többiekkel iskolai programokra, de nem gond mert anyuci imádja.
Nem minden milliomos gonosz, és nem minden szegény normális, itt vagy te kérdező. Buta és önző vagy, akármit is írunk, neked meggyőződésed hogy te csinálód jól, és jogod van semmire potyogtatni. Na nem baj, csak nehogy egyszer pofára ess ha megvonják a segélyeket.
Ott a pont. Virtuális pacsi!
De legalább ne reklámozná nekünk, hogy ingyenélő. Aztán meg sír, hogy be szóltak neki.
Ha mindenki ezt csinálta volna, miből lenne segély? Ezek azt hiszed, kedves kérdező, hogy a pénz fán terem, és mindenkinek jár. Hát nem, mi dolgozunk érte, és cipeljük a magadfajtákat. Aztán ha ne adj isten elhagy az ember, akkor meg jösz a Facebookra kunyerálni majd ruhát a gyerekekre, mi?
Kérdező, szerinted ha mindenki ezt csinálná amit te, miből lenne segély?
Senkinek nem adnék pénzt akinek nincs meg szülés előtt összesen legalább 2 év munkaviszonya. Felőlem szülhetnének a kérdező félék csupasz fenékre, saját pénzre nem a miénkre.
Már most sír a szája, de eszében nincs dolgozni, csak az ingyé pézecske kell neki. Gyereket csinálni bárki tud.. nem állami pénzen eltartani már nem mindenki. Csak szegény gyerekeit sajnálom :-(
Különben is az ember azért is szül hogy tovább adja a génjeit,minél több emberre tudjon számitani az életben és hogy boldog legyen és nem a pénz miatt.L
Ha nem a pénz miatt szültél akkor minek tartod a markod? Mond le a gyest a családit, és az egyéb ingyen pénzt.
Talán hogy legyen kik továbbvigyék a családfát.Különben is régen annyira egyértelmű volt hogy egy idő után családot kell alapítani most meg a sok nagyképű ti fajtátok meg ítélkeznek ha valaki nem pénzes és gyereket akar.Csakhogy ezt nem TI döntitek el.Nem lenne pofám senkit megszólni csakmert szegény átlagos emberként vár gyereket,különben is micsoda hülyeség hogy a gyerekeim azért fognak utálni mert szegény vagyok.Az embert nem a pénze teszi csak ti gondolkoztok így.
Aha igen...sőt meg is fogják neked köszönni hogy nyomorba szülted őket. Unokahúgom most általános 5.-es, és mesélte, kiközösítik azokat a gyerekeket akiknek nem iphone-ja van, meg nem márkás ruhái. Gondolj bele, a te gyerekeid mennyire lesznek neked hálásak a minimum 15 évig tartó bántásokért?
A gyerekek gonoszak, nem kicsit. Könnyen kiközösítik azt aki nem közéjük való valamilyen ok nélkül. Az önző, pökhendi viselkedésedel, a csak azért is szüljünk halomra az állam pénzére hozzáállásoddal egyedül a gyerekeiddel tolsz ki.
Nem az én gyerekemnek lesz kevesebb, mi ugyan úgy megyünk nyáron tengerhez, januárban síelni, járhat bármilyen őt érdeklő foglalkozásra. Csak egyszerűen a te gyerekeid sajnálom, mert ők isszák meg a te hozzáállásod levét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!