Miért néznek sokan rosszallóan egy terhes nőre, miért kell mondogatni hogy az állam pénze?
Bla Bla Bla... Régen minden jobb volt... Bla Bla...
Régen az átlagos 4-7 gyerekből felnőtt 2-3. Jó reggelt kívánok, 2018 van, fel kellene ébredni.
Én nagyon kifinomult és jól nevelt ember vagyok, sokat mosolygok, kedvesen beszélek mindenkivel. Hiszen ha nem tenném, már régen éhen haltam volna. De azt nagyon nem szeretem, amikor valaki szemtelenül viselkedik velem, és te az voltál. Nem elég, hogy megélhetési szülő vagy, még az arcunkba is nyomod, hogy ha nem tetszik, hogy mi tartunk el, reklamáljunk az államnál, és még rinyálsz is, hogy valaki csúnyán nézett rád. Nem tudlak sajnálni.
Semmi baj nem lenne, ha te mindent megtettél volna az anyagi biztonságotokért. Ha nem sikerül, hát puff neki. De a te lelkiismereted tiszta? És jó lenne, ha átállítanád az agyad, nem mindenki kőgazdag, aki megengedheti magának azt a heti egy pizzát, alkalmanként az állatkertet, nyaralást. Ez a normális máshol. Te is élhettél volna így.
"a génátadás meg alap dolog mert az én tulajdonsàgaimat viszi tovább másvalaki és ennél nincsen jobb én ezt élvezem"
És te büszke vagy erre?
Hogy azt adod át, hogy dolgozni nem kell, azt csinálják a hülyék. Meg fizessenek adót, te gyerekem meg nyúld le az államot ott, ahol csak tudod... Mert megteheted.
Hát ezért néznek RÁD rosszallóan. Nem a kismamákra! RÁD!
Mert egy percet nem dolgoztál, de potyogtatod a gyerekeket, és tartod a markod! Ingyenélő vagy!
Ha dolgoztál volna, megtapasztalnád, hogy nem hogy nem néznek csúnyán, hanem inkább felnéznek a kismamákra. Akik egy új életet hoznak a világra, és MAGUK megteremtik nekik a életkörülményeket.
De ezt te nem értheted.
"Meg mért ingyenélő,szerintem az életet mindenki ingyen kapja,"
Látom, téged sem az eszedért szeretnek. Ja, persze ingyen van az élet. Mert ugye nem fizetsz a vízért, az ételért, a ruháért, cipőért, iskolatáskáért...stb.
Igen. Valóban ingyen van az élet.
Nem is értem, minek dolgozok. VAgy miért nem vagyok milliomos, hisz az élet ingyen van.
"Unokahúgom most általános 5.-es, és mesélte, kiközösítik azokat a gyerekeket akiknek nem iphone-ja van, meg nem márkás ruhái."
Tök igazatok van sok mindenben, én sem értek egyet a kérdező mentalitásával. De!
Azért a ló túl oldalára sem kell esni. Biztos nem fogok a gyereknek iPhonet venni, nem érdekel az se ha az osztályban mindenkinek van. (bár ez utóbbit kétlem)
Nálunk valahogy nem volt ez régen.
Látom, téged sem az eszedért szeretnek. Ja, persze ingyen van az élet. Mert ugye nem fizetsz a vízért, az ételért, a ruháért, cipőért, iskolatáskáért...stb.
Hát nagy eséllyel a kérdező nem fizet ezekért:-D
Kedves dolgozó embertársaim! Kezdjen el mindenki feketén dolgozni, nyugdíjunk úgyse lesz már, de legalább az ingyenélőknek se lenne semmi. Na akkor menne a hiszti a kérdező féléknél hogy de szemetek vagyunk:-D
"Unokahúgom most általános 5.-es, és mesélte, kiközösítik azokat a gyerekeket akiknek nem iphone-ja van, meg nem márkás ruhái."
Tök igazatok van sok mindenben, én sem értek egyet a kérdező mentalitásával. De!
Azért a ló túl oldalára sem kell esni. Biztos nem fogok a gyereknek iPhonet venni, nem érdekel az se ha az osztályban mindenkinek van. (bár ez utóbbit kétlem)
Nálunk valahogy nem volt ez régen.
Régen valóban nem ez volt, nálunk se. De most most van. Unokahúgom osztályában alig van egy-két gyerek akinek nincs laptopja, tabletje, ps-e, drága okostelefonja.
És akinek nincs, arra bizony elég rossz világ van, mert csúfolják, nem barátkoznak vele. Menj be most egy felső tagozatba, nagyon meg fogsz lepődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!