Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért néznek sokan rosszallóan...

Miért néznek sokan rosszallóan egy terhes nőre, miért kell mondogatni hogy az állam pénze?

Figyelt kérdés
Hogyha egyszer a magyar kormány így határozott hogy az állami pénzből legyen fordítva a gyermekekre is ami egyébként nem is az összes tehát az állam magának is tesz félre,miért kell ezzel vagdalózni.Bizonyos adókat akkor is kell az embereknek fizetni,ami NEM MEGY NEKIK VISSZA így se úgy se.Akkor nem tökmindegy a reklamálóknak hogy mire megy?Ami nemes dologra megy mert az ország gyermekeire megy akik szegények mit ártottak ezeknek az embereknek.Még szép hogy a gyerekek érdeke fontos az országnak.Tudom hogy nem mindenki ennyire érzelmes de nem kéne ilyennek lenni.Különben is az ember azért is szül hogy tovább adja a génjeit,minél több emberre tudjon számitani az életben és hogy boldog legyen és nem a pénz miatt.Legalábbis én ezek miatt örülök ha szülhetek és büszkén merem kijelenteni alig várom hogy már szüljek ismét .
2018. okt. 9. 06:31
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Nekem rosszabb terhesség előtt nem volt egyszer sem munkám így a várandóság alatt nem kaphatok semmilyen támogatást,így kell felkészülni a kórhàzba amit meg kell venni dolgokat.Csak egy részre eső kevés keresetünk van.Nem jajgatás csak a valóság.Így jöttek a gyerekek nálunk hogy egy fizetéssel.
2018. okt. 9. 20:21
 22/52 A kérdező kommentje:
baràtaim nincsenek úgyhogy csak a családom jöhet szóba akire számíthatok
2018. okt. 9. 20:25
 23/52 anonim ***** válasza:
100%

Nekem rosszabb terhesség előtt nem volt egyszer sem munkám így a várandóság alatt nem kaphatok semmilyen támogatást,így kell felkészülni a kórhàzba amit meg kell venni dolgokat.Csak egy részre eső kevés keresetünk van.Nem jajgatás csak a valóság.Így jöttek a gyerekek nálunk hogy egy fizetéssel.

Ezt csakis magatoknak köszönhetitek, nem kötelezett senki gondolom hogy segélyekre meg a pasid pénzére szülj. Simán dolgozhattál volna előtte 1 évet.

2018. okt. 9. 20:27
 24/52 A kérdező kommentje:
előtte iskolás voltam
2018. okt. 9. 20:38
 25/52 A kérdező kommentje:
Meg csak átlátszó szöveget mondtok,:) :) ki ne vágyna arra hogy az utóda felnőttként mellette álljon és beszélgessen vele,programokat szervezzenek.Ha beteg segítsen neki stb ilyen dolgok és nem a pénzre gondoltam.Persze hogy ezt én sem várom el.Inkább én szeretném támogatni őket felnőttként is és én szeretnék majd rájuk nézni is.Minek neveznéd akkor valahányadik válaszoló ha nem érzelmesség szeretném tudni.Én nem vagyok rossz ember,csak zavar ha már egy áldott állapotra is szúrosan néznek az emberek nem csak énmagamnál másoknál is.
2018. okt. 9. 20:45
 26/52 anonim ***** válasza:
100%

akkor meg pláne ráértél volna. Én azt mondom, hogy annak semmilyen segély ne járjon, aki nem rakott bele az állami kalapba semmit.

Ti vállaltátok a gyereket ilyen körülményekre, nem lehet elvárni hogy bárki, akár a családotok, akár az állam segítsen, mert nem nekik szültél, hanem magatoknak, a ti kötelességetek ellátni őket. Ahogy olvasom, te már másodszor szülsz az állam nyakára. Normális ember nem azért szül, hogy továbbadja a génjeit, hanem megfontoltan dönt a gyerekvállalás mellett, mikor már mindkét félnek megvan a biztos anyagi forrása.

Van egy olyan érzésem, hogy te leszel az, aki sosem fog dolgozni, mert mindig lesz jó kifogásod.

2018. okt. 9. 20:48
 27/52 A kérdező kommentje:
Téves gondolat nem másodszor harmadszor.
2018. okt. 9. 20:53
 28/52 A kérdező kommentje:
amúgy meg ha nem megyek el d..ni nem neked lesz rossz nekem úgyhogy nem értem a problémàd a génátadás meg alap dolog mert az én tulajdonsàgaimat viszi tovább másvalaki és ennél nincsen jobb én ezt élvezem :D
2018. okt. 9. 20:57
 29/52 A kérdező kommentje:
ja meg annyi hogy nem én kértem hogy hozzàk be a törvénybe a juttatàsokat maguktól adják,a kormànynak nyavajogjatok az adótokkal.
2018. okt. 9. 21:07
 30/52 anonim ***** válasza:
100%

amúgy meg ha nem megyek el d..ni nem neked lesz rossz nekem

Téves..mert én dolgozom, fizetem az adókat és rátok meg a purdétokra vesztegetik, ahelyett hogy értelmes dologra költenék. De ne aggódj, eljön az idő mikor majd a gyerekeid számon kérik rajtad hogy miért nem kaphatják meg azokat a dolgokat mint a dolgozó szülők gyerekei, miért nem járhatnak fizetős különórára, miért nem kaphatnak olyan előnyöket mint az osztályuk nagy része.

Nem gond, nem mindenki szereti annyira a gyerekét hogy a legjobbat akarja neki, látod, neked jó nyomorgásra szülni őket halomra, hát csináld, majd a fejedre vetik a gyerekeid.

Mi dolgozunk a férjemmel, bőven havi 800 ezer a bevételünk, a fiunk járhat akár 4-5 féle különórára is, megyünk külföldre nyaralni, megkaphatja a legjobb vitaminokat, korrepetálásokat ha majd szükséges lesz, minőségi ételt, minden héten mehetünk moziba, hajózni, állatkertbe játszóházba, pizzázni, mikor mihez van kedve, vihetem magánorvoshoz, nem kell a megyei kórházban 6-7 másik idegen gyerekkel összezárva tengődnünk, még több betegséget elkapva mert ki tudjuk fizetni a különszobát, és még sorolhatnám. Nos, a te gyerekeid, miattad ezt nem kaphatják meg. Te nem szereted a gyerekeid, különben nem kényszerítenéd rájuk ezt az életet. Bár nem, mert fogalmuk se lesz arról jódarabig, hogy van másmilyen élet is. Tudod, a szeretet nem segít az iskolai csúfolódásokon, azon hogy kirekesztik mert ő nem mehet a többiekkel hetente pizzázni, szórakozni suli után.

2018. okt. 9. 21:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!