Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A két gyerekesek miért nem...

A két gyerekesek miért nem számítanak?

Figyelt kérdés

[link]

Ők nem nevelnek gyerekeket? Ők miért nem kapnak kedvezményeket? Pedig, ha jól megnézzük a statisztikát, jóval nagyobb arányban kerülnek ki magasabb iskolai végzettségű emberek a kétgyerekes családokból, mint a 3 és többgyerekesekből......

2018. okt. 6. 08:49
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
50%

Nem emelek senkit piedesztalra.

De te se tusz semmit csak általánositani. Van 5 gyerekes értelmiségi ismerősöm is meg olyan 1 gyerekes aki szó szerint a semmire szült. Csp+gyes az már neki nagy pénz.

Nem tudom ti hogy éreznétek magatokat ha szülnétek 3-4 gyereket mert nektek nagy család lenne a vágyatok, erre a sok vad idegen elkezdene rátok mutogatni bezzegelni meg a pénztárcátokba turkálni, mert neki nem fér bele a világképébe hogy 3-4 gyerekes család is lehet értelmes jómódú dolgozó ember.

Ki kéne mászni egymás életéből. Ha meg annyira osztani akarod az észt, tedd a te ismerősödnek, ne annak akiről egy szem információd hogy van 3 gyereke.

2018. okt. 6. 17:42
 32/37 anonim ***** válasza:
80%
Egyébként ne gondold hogy nem itélem el azt aki a semmire potyogtat, de régen is voltak nélkülöző 1 gyerekesek meg jómódú több gyerekesek és oda vissza. Csak mióta megy ez a szülessen még több magyar "mozgalom" sokkal jobban megy egymás vizslatása. Olvasgass itt hány olyan van aki leírta hogy terveztek 3 gyereket, meg volt hozzá az anyagi háttér, de ha már volt lehetőség csokot felvenni felvették erre mindenki beszólt nekik. Ne mondja senki hogy ez normális .
2018. okt. 6. 17:51
 33/37 anonim ***** válasza:
39%
Nem az agond, hogy a 3 gyerekeseknek mennyivel több, hanem, hogy a 2 vagy 1 gyerekeseknek és az egyedülálló szülőknek arányosan nem annyi támogatás jár.
2018. okt. 6. 21:09
 34/37 anonim ***** válasza:
64%
2 napja csak ez van napirenden szidjuk a 3 gyerekeseket ,mert mind biztos,csak gyes,gyed,csok szült ,ELÁRULOM NEM ,az 3 gyerek bizony többe van ,mint másnak az 1 vagy 2 gyereke.pénzbe és időbe is.nem csak a kisebbség szül 3 gyereket.
2018. okt. 7. 06:27
 35/37 anonim ***** válasza:
69%

15-ös, mikor 21 éves voltam, akkor nekem is 20 nap szabim volt. És? Sose sírtam. Most 38 vagyok, több van nekem is. Az a baj a mai 18-20 éves korosztállyal, hogy mindent azonnal akarnak. Várd ki a sorod. Kevés 20 nap szabi? Már most büdös a munka? Szülj gyereket!😂

Egyébként rengeteg dolgozó 3 gyermekes anyuka van. Én a 3 gyerekemmel voltam itthon összvissz 4 évet, más meg a 2 gyerekével 6 évet van otthon. Igen, a tanknyv ingyen van, de mindenkinek az első 9 osztályban. Az kaja nincs ingyen, féláron van, az oviban ingyen kaptuk, sok 1-2 gyerekessel egyetemben. Utazási kedvezményt ki se használjuk, szinte mindenhova autóval megyünk. Járulékokat is fizetünk, mivel túllépjük a határt. Ja és emlékeim szerint az elmúlt években az állam a 2 gyerekesek adó-és járulékkedvezményét emelte csak.

2018. okt. 7. 09:05
 36/37 anonim ***** válasza:
75%

Meg a másik, valaki írta, hogy ingyen ház a CSOK miatt. Ha, ha, ha, ha....

Komoly? 10 millióból veszel új építésű 90 nm-es házat v. építesz? Még a +10 millió hitellel sem. Használtra meg kapunk 2,2 milliót, azta meg tegyünk le mellé 10 milla önerőt. Ahol én lakok 25 milliónál kezdődnek a használt házak, sok 40-50-60 éves. Új építésű ház 45 milliótól, ami talán megfelel a CSOK-nak. Ja, ha faluban van a ház, akkor nem elég 20% önerő a banknak? Rengeteg feltételnek kell megfelelnie a háznak, ha CSOK-ot akarsz!!

2018. okt. 7. 09:15
 37/37 anonim ***** válasza:
68%
Ja és a csok kedvenc vesszö paripája az 1 vagy 2 gyerekeseknek 10+10 böl ki sem jön egy új épitésü lakás vagy ház inkább 30-40 millió, és kapsz egy rakatt kötöttségét is hozá ,
2018. okt. 7. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!