A két gyerekesek miért nem számítanak?
Ők nem nevelnek gyerekeket? Ők miért nem kapnak kedvezményeket? Pedig, ha jól megnézzük a statisztikát, jóval nagyobb arányban kerülnek ki magasabb iskolai végzettségű emberek a kétgyerekes családokból, mint a 3 és többgyerekesekből......
„Ne értsétek félre, nem a kormány mellett teszem le a voksomat, csak nevetséges ez a sok siránkozó 1-2 gyerekes, akik szidják a kormányt, az intézkedéseiket, de azért felháborodnak, hogy ők miért nem kapnak kedvezményeket.
Lehet pont azért támogatják a többgyerekeseket, hogy ők is közelebb kerülhessenek ahhoz, hogy egyetemre járassák a kölyköket:) lehet így is nézni.”
Tök igazad van, inkább olyan gazdasági körülményeket kellene teremteni az országban, hogy meg tudjanak élni az emberek. De sajnos kormányunk és pártunk célja a függőségben tartás, ami nem is nehéz, mert még mindig be van égve az emberek agyába, hogy az állam csecsén kell élősködni, várni a támogatásokat.
Azzal az állítással nem értek viszont egyet, hogy az egyetemre járás lenne a cél. Minden arra mutat, hogy a népesség elbutítása és a gondolkodni nem képes tömegek függőségben tartása itt a cél, nem a képzettség növelése. :)
Fölösleges ezen idegeskedni kérdező. Támogatás ide vagy oda 3+ gyereket az vállal úgyis, aki fel tudja nevelni ilyen olyan támogatás nélkül. Persze jó hogy van csok meg most hogy nem kell talán szjat fizetni, de felejtsük már el azt, hogy ez szimplán elég 3 gyerekhez minimum 18 évig.
Nem a támogatásból nevel senki 3 gyereket, ez csak a háborgók fejében létezik.
És téged mi akadályoz abban, hogy három gyereket vállalj?
Ja, hogy sokkal többe kerül felnevelni, mint amit az àllam ad?
Senki se kényszerít senkit arra, hogy két gyerekes legyen, vagy három gyerekes, mindenki saját maga választ. Te kettőt, ez a te döntésed, gondolom oka van.
Akkor miért kell azt rugdosni, aki úgy dönt, hogy ő más okból, de hármat szeretne? Vagy többet?
A 21 éves munkavállalónak miért 20 nap szabadság jár egy évben, miközben a 45 éves többet kap.
A nővérek miért kapnak olyan kevés fizetést, miközben mások többet?
Miért csak a kitűnő tanulóknak jár az ösztöndíj stb. miközben lehet, hogy egy erős közepes tanuló sokkal jobb és empatikusabb orvos lenne?
Miért kell nekem fizetnem a gyerekeknek a menzát, miközben van aki minimálbérre van bejelentve (csak bejelentve) 3x mennek külföldre egy évben.
Miértek mindenhol vannak.
Azon mit kell lepontozni hogy 3 gyereket senki nem nevel fel állami támogatásból mert többe vannak minimum 18 évig?????
Az ilyen rosszindulatú paffogó ember szüljön 3at minimum és majd meglátja, mibe kerül.
6-os tökéletesen kifejtette
15-ös pacsi
Senki nem akadályoz benne hogy 3 gyerrke legyen a 2 gyerekeseknek..
Jaaaaah. Az már büdös?
8
Ha nem lesz szakmunkás, akkor összedőlnek a házak,nem lesznek bútorok ( minőségi)
Szb
Lassan jobbam meg kellene fizetni a szakmunkásokaz mert bizony mennek külföldre ők is
1 gyerekes anyuka
Én azért vállaltam babát, mert szerettünk volna a férjemmel, nem azért, mert az állam bármilyen támogatást ad. Nyilván mi úgy vállaltunk gyereket, hogy azt megfelelő saját anyagi forrásból és érzelmi háttérrel felneveljük. Nagy ívben teszek rá, hogy akinek 2 van, 3 van, vagy még több, azokat hogy támogatja az állam. Nyilván nem könnyű több gyerekkel, tehát én biztos nem sajnálom tőlük.
Mellesleg pont, hogy az egy gyerekesek kapják a legkevesebb támogatást, a két gyerekesek adókedvezményét is emelték, míg az egy gyerekesekét nem. Szóval szerintem inkább hallgass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!