Miért van az, hogy az anyosom ki akarja sajátitani az unokáját?
Szia!
Köszönöm hogy válaszoltál!
Ez azért durva, remélem nálunk nem lesz ilyen a párom melletem áll és ö is kivan akadva az anyukája miatt. Én eddig nem biztam rá mert még csak 3-hónaposak vagyunk és nem igen tud még bánni vele.
További jó babaázást!
Próbáljátok vele megybeszélni, hogy ez így nem jó. Mondjátok meg neki, hogy kérdezze meg, mikor jöhet unokázni, mert ti sem értek rá egész nap. Nyugdíjas már hogy ennyire ráér? Én úgy tudnék örülni egy nyugdíjas nagyinak, de hát manapság ez már egyre ritkáb...
De szerintem meg lehet vele beszélni, hogy ne legyen ott nálatok mindig, és ha ott van, akkor is adja át másnak is az unokát, mert más is szeretné szeretgetni, meg néha nyugton is kell hagyni. De ezt szépen kéne neki megmondani, valahogy úgy, hogy ti nagyon örültök neki, hogy ennyire szereti az unokáját, és olyan jó, hogy az is hogy szereti őt, de más is szeretne vele lenni, és valahogy meg kéne egyezni, hogy mennyi az az idő, ami nektek is jó, és neki is, hogy vele van.
szia!
ezt a kérdést akár én is feltehetem volna...rendes hiszti rohamokat tart,ha anyámnál is vagyunk,sőt volt h a párom kezéből kapta ki a babát,mikor nekem akarta átadni...multkro megmondja a pici fiamnak,ugye nem kell neked kistesó stb. utban van a kistesó,7 hetes terhes vok...pont most nem kellene h ilyenekkel stresszeljen,kész vok tőle
Köszönöm a válaszokat!
A 2.válaszolónak írom hogy már nyugdijas és elmúlt 70-éves. És megprobálunk vele beszélni, csak az a baj hogy nem igazán érdekli a dolog és a végén még mi jövünk ki rosszul és mi vagyunk a gonoszak.
te kérd el. anyukanak muszaj odaadni, es te add oda masnak.
igazabol felek nalunk is igy lesz, de en mar szoktatom a csaladot, hogy egyreszt a gyerek akkor lesz "felvéve", ha o akarja, nem akkor, amikor mi, masreszt pedig amig kicsi (3 eves koraig), addig max havi egy latogatas, és az első hat hétben senki.
lehet butasag, de en hiszek benne, hogy az elso harom evben a gyereknek senkire sincs szuksege, csak az anyjára, és utána "nyilik" ki. szerintem ha tul sok ember "log rajta", az nem jó, és az sem, hogy akkor emelgetik meg tutujgatjak, amikor o pihenni akar.
A 3. válaszolónak!!
Az enyémet is beeteték, hogy nem kell kistesó!
Többször vetéltem 10 év alatt és a fiam akkor még igen csak kicsi volt és sivalkodott, hogy neki nem kell tesó!!
És ezek a ngyszülők! A kicsit annyira nem akarták, meg nem szeretik, hogy neki nem hoznak soha semmit, csak a nagynak, mert ő még kicsi! Ezek a civilizélt emberek!! Első válaszoló voltam!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!