Éreztétek már úgy, hogy el vagytok átkozva? Mostanában nagyon összejött minden, én arra gondolok anyosom elátkozott mert nem vagyunk joban és nem sürün megyünk igy ritkán látja az unokáját.
Én személy szerint nem hiszek az elátkozásban. Ilyen szakasz mindenki életében van, többször is, amikor semmi sem úgy alakul, ahogy kellene, még a legegyszerűbb dolgok is félre sikerülnek. Nálunk az elmúlt két hét volt ilyen, volt nálunk minden, öt hónapos fiamnál vírusos hasmenéses-hányós járvány, teljes padlócsere, pár nappal később beázás, emiatt részleges padlócsere, mire végeztünk arra ébredtünk hajnalban, hogy a tűzoltók verik az ajtónkat, mert kigyulladt a szomszéd épület és terjedt a tűz. Öt percünk volt összeszedni a gyereket, a kutyát, a papírokat, illetve azt, ami fontos és egy kézitáskában vihető. Egy nap után engedtek vissza, szerencsére nem történt nagy kár a lakásban, de ahhoz elég volt, hogy átértékeljem a dolgainkat. Akkor speciel azt mondtam, hogy inkább minden probléma történjen meg még a héten, de aztán egy-két évig legyen minden csupa jó, vagy legalábbis átlagos.
Nem hiszem, hogy bárki elátkozott volna, inkább csak ezt hozta most az élet.
Fel a fejjel!
(Örülj, hogy nem kell együtt laknod anyóssal, ha nem szeretitek egymást és esetleg próbáld meg a kapcsolatotokat normális emberi szintre rendezni. Nem kell pajtásoknak lennetek, de a gyereked, férjed érdekében jobb, ha nem puskaporos a hangulat a családi rendezvényeken az elkövetkezendő ki tudja hány évben.)
kimerült vagy inkább, én azt mondanám:-)
Egy kiadós szex segíthet:-) Meg nem lesz, ami elveszett, de ne láss sárkányt az anyósban, meg boszorkányt sem, mert attól nem oldódik meg a probléma. :-) Fel a fejjel, majd jön egy jobb időszak:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!