Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mennyit költötök egy...

Ti mennyit költötök egy hónapban a gyerekre?

Figyelt kérdés

2 éves a kislányom, és úgy érzem, néha túlzásba esem... szerintem nem költök sokat, de mégis sok darabot veszek (pepco, vásár, piac, turi...).

Szóval mindent egybevéve - az ételen kívül - ti mennyit költötök egy hónapban a gyerekre? Mennyi idős? Ti mennyit kerestek összesen (ez csak azért érdekel, hogy akik kb velünk vannak egy csoportban, többet vagy kevesebbet költenek nálam)

2018. szept. 15. 17:48
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
45%
Nagyon keveset, 1 éves. Hipp fürdeőt használok neki, ami 350 ml 1500 Ft körül van és 2 hónapig elég, a testét sheavajjal ápolom, 2-3 hónapig elég egy tégely, ami 1000 Ft körül van. 6000 Ft neki egy hónapra a pelenka. Legtöbb ruhát kapjuk, ha költök rá az is megvan havi szinten 3000-ből, tehát a gyerekünk kb 10 ezerbe kerül havonta. Játékai tudatosan nincsenek, felesleges, én le tudom kötni. Sokat játszunk a természetben, mesélek neki, van egy kutyánk, ő szórakoztatja stb
2018. szept. 16. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!