NAGYCSALÁDOSOK! Ti mennyit költötök egy hónapban csak élelmiszerre?
120 biztos elmegy, de nehéz összeszámolni. Egy nagyobb bevásárlás összegét tudom, de abban wc-papírtól a samponig minden van. Sok olyat veszünk, ami nem létszükséglet: nasi, üdítő, ketchup, stb. Ezt is megesszük, de simán ki lehetne hagyni, ha meg kell szorítani a nadrágszíjat.
Nem mindig eszünk otthon. Van, hogy a férjem munka után eszik egy péksütit, hogy ne haljon éhen, amíg hazaér. Ez is tétel, ha heti ötször van ilyen. A gyerekek is néha elmennek hamburgerezni a haverokkal, amit zsebpénzből állnak. Az beleszámít?
Kertet művelek, ez a hobbim. Sejtelmem sincs, hogy mennyire jön ki egy kiló répa, ami ott terem. Kiszedem, megfőzöm, ingyen van. De ugye ott a vetőmag és a munka, plusz a locsolást kútból oldom meg, de a szivattyú áramot használ.
Úgyhogy a 120 inkább csak becslés. Lehet, hogy nem kapnék hirtelen levegőt, ha egyszer mindent összeadok. :D
Átlagosan 150-180.000 között, egy öt tagú családban.
A gyerekek 10 év alattiak.
Ebben a heti egy vendéglő nincs benne.
Heti 30 ezer a bevásárlás,kb.
De sok felesleges dolgot veszünk,férjem imádja a csokit,kislányom az olajbogyót!
Én meg a gyümölcsöt nem tudom nélkülözni!
Szóval szerintem az Auchan,meg a zöldséges/kisbolt legalább havi 150-160 ezer forint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!