Nagycsaládosok! Pályáztatok üdülésre Erzsébet program keretében? Ha igen, sikerült oda szállást foglalni ahova szeretettek volna?
Figyelt kérdés
2018. máj. 23. 19:38
1/6 anonim válasza:
Konkrétan sehová nem sikerült. Mert lássuk be, a novemberi Balatonmáriafürdő nem reális opció iskolásokkal..... Debrecent még kiírta mnt lehetőséget októberre, meg is örültem, mert egy nagyvárosban mégis lehet valamit csinálni ősszel is, de amikor rákattintottam,kiírta, hogy nincs szabad szállás. Vattafakk... Mérges vagyok nagyon.
2/6 anonim válasza:
Nem sikerült :(
Így idén megpróbáljuk önerőből megszervezni a nyaralást
3/6 anonim válasza:
Én ma délelőtt 11 körül tudtam belépni, 4 választható szálláshely volt, de ott is csak novemberi időpont.
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem tegnap délelőtt sikerült Keszthelyre a Hullám Hotelbe, de amit korábban kinéztünk, az nem is szerepelt a listában.
2018. máj. 24. 17:30
5/6 anonim válasza:
Nekünk is sikerült Zalakarosra ahova kinéztük, juni 10-én indulunk gyerekekkel!
6/6 anonim válasza:
Megpályáztuk a négy lányunknak és fiunknak és azt mondták hogy betelt és hogy ha most nem csináltunk volna mi "ingyenélők" ennyi gyereket akkor egynek lenne még helye egy hétre a családdal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!