Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pici babával mennyi pénzből...

Pici babával mennyi pénzből éltek? Mire mennyit költötök egy hónapban?

Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 08:25
 1/4 anonim ***** válasza:
32%

Nekünk a bevételünk 365e egy hónapban! A rezsire olyan 80/100e megy el mert egy 110m2-es házban lakunk!

4 felnőtt egy gyerek!

Ebből 3 felnőtt dolgozik én mint anyuka itthon vagyok a kicsivel de már én ír. Munkát keresek!!

Ételre kb 70e megy el! A fiamra havi 30e megy el pelus egy két ruha ha kell gyógyszer stb!

Sajnos dohányoznak a többiek így erre kemény 30ezer megy el egy hónapba! Amit én nagyon de nagyon sajnálok de hát nem szabhatom meg nekik mit csináljanak! Minden más pénz az éppen szükséges dolgokra megy el! A téli hónapok húzósabbak a fűtés miatt!! De azthiszem jól megvagyunk! A párom most kapott fizetés emelést és előléptetést! Így tervbe van a kistesó!! :)

Egyébként a párom anyukájával és öccsével élünk együtt!

2014. júl. 29. 08:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi 150e-ből, ebből 75-80 a lakhatás+rezsi, a többi annyi, amennyi. Ha valamire nem futja, kénytelenek vagyunk a szülőktől segítséget kérni. 38nm albérletben lakunk, egy gyerek+két macska, és mi szülők.
2014. júl. 29. 14:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Havonta kb. 100-150 e között. Minőségi dolgokat veszünk, de igyekszünk nem elszállni.

A bevételünk 600 e körül van havonta. Nincs hitelünk sem a házunkon, sem az autóinkon.

2014. júl. 29. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:

100 ezer egy napra, ebből albérlet+rezsi 60 ezer.

A többi mind elmegy élelmiszerre, pelenkára, tápszerre + egyéb szükséges dologra.

Sokszor kell segítséget kérnem a szüleimtől, ha hó végére enni nem jut.

2014. júl. 29. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!