Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mennyit költötök egy...

Ti mennyit költötök egy hónapban a gyerekre?

Figyelt kérdés

2 éves a kislányom, és úgy érzem, néha túlzásba esem... szerintem nem költök sokat, de mégis sok darabot veszek (pepco, vásár, piac, turi...).

Szóval mindent egybevéve - az ételen kívül - ti mennyit költötök egy hónapban a gyerekre? Mennyi idős? Ti mennyit kerestek összesen (ez csak azért érdekel, hogy akik kb velünk vannak egy csoportban, többet vagy kevesebbet költenek nálam)

2018. szept. 15. 17:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
69%
Mi kb 40-50 ezret költünk. Játékok,ruhák egyebek
2018. szept. 15. 17:54
 2/21 anonim ***** válasza:
83%

Én is sokat költök, mindig van valami árakat nem írok mert külföldön élek.

Három éves és ugye eleve a kaja bevásárlásnál is főleg azt nézem hogy nem neki mi kell, az ételek nagyrészét neki veszem. Ruhát én akkor veszek ha akciós, pl. már megvettem az összes jövő nyári pólót, néha néha játékot persze , kisebb dolgokat, de szinte minden nap van valami dehát kire költsünk, ha nem rájuk, nem?

2018. szept. 15. 17:56
 3/21 anonim ***** válasza:
69%

Úszással együtt 60-70 ezret költök.

Augusztusban több volt 100-120 között most kezdte az ovit

2018. szept. 15. 17:58
 4/21 anonim ***** válasza:
88%
Átlagosan ruhára és játékra olyan 60-80 között. Persze évszak váltáskor ez több többi hónapban kevesebb.
2018. szept. 15. 18:00
 5/21 anonim ***** válasza:
76%
Nem sokat. Sosem számoltam, de felesleges ruhákat nem veszek, mert semmi értelme. Kisebb játékokat sokszor kap, de az nem tétel, talán havi max.10 000 forint lehet. 800 000 forint a havi bevételünk. 6 éves fiam van.
2018. szept. 15. 18:02
 6/21 anonim ***** válasza:
92%
5. vagyok. Az edzéseket mondjuk kifelejtettem, az legyen havi kb. 20.000. forint.
2018. szept. 15. 18:04
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
2 gyerekem van, 50 ezer minimum de ez csak elvileg, mert idén még ilyen nem volt, valami plusz mindig van. De lehet ez 100 felett is, ha cipő, kabát kell mindkettőnek meg egy rakás ruha, meg oltás, egyebek. 1 és 3 évesek, 400 ezret keresünk.
2018. szept. 15. 18:08
 8/21 anonim ***** válasza:
54%
Pelenkára már nincs szüksége, ruhákból is sokat veszünk (nem csak a szüksegeset, hanem ami megtetszik). Ez nem nagy összeg, pepco, c&a, f&f, piac. Ruhára havonta 10-15 ezer Ft-ot költünk. Viszont amivel érzem, hogy túlzásba esünk, azok a játékok. Hetente kap új kisautókat. Múlt héten pl. 6 db hot wheels kisautót kapott. Az előtti héten 4 db Buragot. Ezenkívül minden hónapban kap ruhákat és játékot a nagyszülőktől. Könyvet 2 havonta rendelek neki, 10.000 ft értékben. Az autókon kívül más nem érdekli, de egyébként is 6 nagy gurulós tárolódoboz van tele a játékaival és kint is meg van mindene: csúszda, hinta, motor, elektromos autó, lábbal hajthatós gokart és traktor, homokozó, műanyag hazikó, fűnyíró, talicska, labdák, medence. Ezenkívül az ajánlott oltasok többségét beadtattuk/beadatjuk. Havonta fodrász, hetente játszóház. Jól keresünk amúgy, nem panaszkodunk. A férjem egy multinál dolgozik, én pedagógus vagyok.
2018. szept. 15. 18:22
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Sose számoltam össze igazából, vannak hónapok, amikor konkrétan alig kell rá költeni, de ha épp kell több ruha, cipők stb., akkor több. Kaját mondjuk nem számolom, azt nem tudom nála külön számon tartani. Kijöhet 20 ezerből is, meg 100 ezerből is. 3 éves kislányunk van, most kezdte az ovit, januárban születik a kisfiunk. Havi bevételünk mostanában 500 ezer körül volt, jobb időszakokban 600-650.
2018. szept. 15. 18:23
 10/21 anonim ***** válasza:
83%
Pelenka, törlőkendő 10 ezer havonta kb. Ruhákat pár darabot veszek csak havonta, max 5 ezer ft. Vitaminjai 1-2 havonta 4 ezer kb (béres csepp+cebion). ami csak neki van az külön joghurt, ez havi max 2 ezer ft. illetve több friss gyümölcsöt veszek miatta de ezt nem számolom bele. keresetünk összesen havi 160 ezer. 25 hónapos.
2018. szept. 15. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!