Normális ha nem szeretnek soha gyereket?
Számomra nem elitélendő de miért kell naponta megkérdezni itt?
Azt is birom aki azt írta hogy szerinte a childfreeknek bújkálni kell :))))
Drágáim ne képzeljetek már magatokról ilyen sokat. A lőtéri döglött kutyát nem érdekli akartok-e szülni, ti csináltok belőle közügyet legalább hetente, mikor valami fura indíttatásból itt lebzseltek.
@ Baxxus, minden nyomorult héten kiír legalább egy tini egy "nemakarokgyereket" kérdést..
Talán azért, mert ez egy égető kérdés, ami mögött hatalmas a társadalmi nyomás és pont a fiatalabbak nem értik, miért várnak tőlük el olyat, aminek nincs értelme.
Lássuk be. Másfél éve plakátok hirdették, hogy szüljön mindenki, szaporodjon a magyar. Közben nincs lehetősége egzisztenciát teremteni a fiatalnak 30 éves koráig. Ezek az elvárások nyomort szülnek, nem pedig nemzetet.
Szóval igen. Ezzek a kérdések gyakoriak. Nem véletlenül. És ugyan úgy elkerülhető, mint ahogy téged érdekel is egyszerre. Ha nem érdekelne, nem írnál ide be, ignorálhatod bármikor. De megragadott téged is. Ennek is van oka.
A probléma, amit a kérdés felvet Nem fog megszűnni, akkor, ha lealacsonyítod jelzőkkel. Ezt a szőnyeg alá seperni nem fogod tudni.
Én 28 éves vagyok, de nem szeretnék gyereket. Szóval nem biztos, hogy "majd változik 10 év múlva" nálad is. Nem zárkózom el 100%-osan a gyerek elől, de egyelőre nagyon jól megvagyunk a párommal így kettesben.
Én azt a felfogást nem bírom, hogy csak a gyerekesek lehetnek hasznosak és társadalmilag megbecsültek. Pedig több gyermekmentes ismerősöm végez olyan munkát, ami nagyon becsülendő. Nem kötelező mindenkinek gyereket vállalnia. Engem is idegesítenek kb. 1 és 8 év között. A baba még aranyos, a nagyobbakkal már lehet értelmesen beszélni, de ez a korosztály engem kikészít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!