Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális ha nem szeretnek...

Normális ha nem szeretnek soha gyereket?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nemtudok veluk ki jonni es ugy erzem soha az eletben nem szeretnek, mert teher lenne tole az eletem es hatraltatna mindenben. Abszolút normális vagy elitelendo?

2018. szept. 9. 10:53
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
90%
Ennyi idősen én sem akartam gyereket, ez így normális, de igazából azt nem értem ha téged annyi minden érdekel, amibe persze a gyerek nem fér bele, akkor miért nem csinálsz valami mást, mint hogy itt rágódsz a neten egy olyan kérdésen, ami igazából téged nem is érdekel, ennyi idős koromban én ennél sokkal jobb idötöltéseket találtam magamnak.
2018. szept. 9. 14:55
 32/39 anonim ***** válasza:
68%
Baxxus, minden nyomorult héten kiír legalább egy tini egy "nemakarokgyereket" kérdést. Szóval igen a te korodban ez normális! Sőt mondhatni átlag. Csak nem érzem minek kell nektek közönség ehhez, pláne gyerekvállalás kategória. Ez simán Emberek kategórua hisz csak elmélkedtek valamiről, nem a gyerekvállaláshoz vagy -neveléshez kértek tanácsot.
2018. szept. 9. 15:14
 33/39 anonim ***** válasza:
76%
Csak azt nem értem mit keres ennyi childfree nőci állandóan ebben a topikban. A 35 éves nő válaszoló is mindig itt lebzsel ès minden hasonló kérdéshez ír egy litániát hogy szar a gyerek. Nem kicsit lehet megkeseredett...
2018. szept. 9. 15:18
 34/39 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy még változni fog a véleményed, hozzáállásod. De, ha az sem probléma! Nem vagyunk egyformák és amúgy is mindenkinek a saját döntése, hogy hogyan éli le az életét. Én 25 éves vagyok, 23 voltam mikor megszületett a kisfiunk. Mi mindig is úgy terveztük, hogy fiatalon leszünk szülők, 16 éves korom óta vagyok együtt a párommal. Aktív életet élünk, sokat kirándulunk, belefér az életünkbe a wellness, nyaralás, kettesben is eljarunk moziba, étterembe, van "én időm", nyelvet tanulok, de mégis sok lemondás van. Persze a fontossági sorrend átalakult, amit nem bánok, ez a természetes, de megértem azt is, aki ezt nem vállalja.
2018. szept. 9. 15:52
 35/39 A kérdező kommentje:
34: latod a fontossagi sorrend valtozik, de ilyen szempontbol en onzo vagyok, mert szamomra en vagyok az elso es en nemtudnek semmirol lemondani 40evesen se egy gyerek miatt. Igaz van szabadido de egy nagyon keves es egy gyereket nem lehet eldobni mert meguntuk en meg általában ilyen vagyok, hogy hamar megunom az e fajta dolgokat szoval ezert sem szeretnek soha gyereket.
2018. szept. 9. 17:28
 36/39 anonim ***** válasza:
74%

Számomra nem elitélendő de miért kell naponta megkérdezni itt?

Azt is birom aki azt írta hogy szerinte a childfreeknek bújkálni kell :))))

Drágáim ne képzeljetek már magatokról ilyen sokat. A lőtéri döglött kutyát nem érdekli akartok-e szülni, ti csináltok belőle közügyet legalább hetente, mikor valami fura indíttatásból itt lebzseltek.

2018. szept. 9. 17:28
 37/39 anonim ***** válasza:
70%
Idd meg a kakaodat kislanyom, aztan fekudj le.
2018. szept. 9. 21:07
 38/39 anonim ***** válasza:
56%

@ Baxxus, minden nyomorult héten kiír legalább egy tini egy "nemakarokgyereket" kérdést..

Talán azért, mert ez egy égető kérdés, ami mögött hatalmas a társadalmi nyomás és pont a fiatalabbak nem értik, miért várnak tőlük el olyat, aminek nincs értelme.

Lássuk be. Másfél éve plakátok hirdették, hogy szüljön mindenki, szaporodjon a magyar. Közben nincs lehetősége egzisztenciát teremteni a fiatalnak 30 éves koráig. Ezek az elvárások nyomort szülnek, nem pedig nemzetet.

Szóval igen. Ezzek a kérdések gyakoriak. Nem véletlenül. És ugyan úgy elkerülhető, mint ahogy téged érdekel is egyszerre. Ha nem érdekelne, nem írnál ide be, ignorálhatod bármikor. De megragadott téged is. Ennek is van oka.

A probléma, amit a kérdés felvet Nem fog megszűnni, akkor, ha lealacsonyítod jelzőkkel. Ezt a szőnyeg alá seperni nem fogod tudni.

2018. szept. 10. 09:20
 39/39 anonim ***** válasza:
57%

Én 28 éves vagyok, de nem szeretnék gyereket. Szóval nem biztos, hogy "majd változik 10 év múlva" nálad is. Nem zárkózom el 100%-osan a gyerek elől, de egyelőre nagyon jól megvagyunk a párommal így kettesben.

Én azt a felfogást nem bírom, hogy csak a gyerekesek lehetnek hasznosak és társadalmilag megbecsültek. Pedig több gyermekmentes ismerősöm végez olyan munkát, ami nagyon becsülendő. Nem kötelező mindenkinek gyereket vállalnia. Engem is idegesítenek kb. 1 és 8 év között. A baba még aranyos, a nagyobbakkal már lehet értelmesen beszélni, de ez a korosztály engem kikészít.

2018. szept. 11. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!