Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon felek hogy terhes...

Nagyon felek hogy terhes vagyok, meg nem szeretnek gyereket 22 vagyok, tobbi lent?

Figyelt kérdés

Dec.ota szedek tablettat es most multheten 1 azaz egyetlen egy tablettat elfelejtettem bevenni

Es mar eltelt 12ora mikor eszrevettem es elotte szexeltunk a baratommal akivel mindig vedekezunk ovszerrel is ,ahogy most is de lecsuszott ,azt nem tudjuk hogy az aktus melyik reszen csuszott le

Sanszos hogy meg a lenyeg elott :(

Utana egybol bevettem a gyogyszert ,mikor eszbe kaptam

Hulye voltam sajna de ember vagyok elfelejtettem

Eloszor .remelem utoljara

De vasarnap vettem be az utolso gyogyszert

Csutortok van

Meg sem jott es hasam sem faj pedig szokott mielott megjon

Van ra esely hogy terges vagyok?

Nem merek tesztet csinalni ..

Egyszeruen felek hogy pozitiv lesz

?

2018. máj. 24. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

attól még hogy nem tesztelsz simán lehetsz terhes is meg nem is. tesztelj és megtudod. ha negatív akkor megnyugszol, ha pozitív akkor meg mehetsz intézni az abortuszt. amúgy megnyugtatlak, amikor nekem lett a tervezett terhességemnél pozitív a tesztem, úgy megilyedtem, hogy össze-vissza remegtem, azt kérdeztem magamtól hogy "úristen ezt nem hiszem el mi a fenét csináljak most??" pedig mi terveztük. tesztelj. utána aggódj.

22N

2018. máj. 24. 22:11
 2/5 A kérdező kommentje:

Persze tudom

Csak bosszanto. Hogy egyetlen egy tabletta miatt mar stresszelek mioota..

En voltam a hulye nem mentegetozok

Es aggaszt hogy egy ilyen aprosag

Kis hiba es mar meg sem akar jonni

2018. máj. 24. 22:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj egy tesztet ha nagyon aggódsz, így tudsz dönteni az eredményről, fölösleges a múlt miatt stresszelni mert nem változtat semmin. Bárkivel megeshet az ilyen biztos nem vagy egyedül ezzel.
2018. máj. 24. 23:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs 100%-os védekezés, szóval esély mindig van rá, főleg, ha kimarad 1 szem gyógyszer. Tudom, most nem nyugtattalak meg, de sajnos ez van. Merj tesztelni! Ha negatív lesz, megnyugszol, talán a vérzés is jelentkezni fog, ha nem stresszelsz tovább. Ha pozi, lehet gondolkozni a továbbiakon és időben intézni a dolgokat. A legjobbakat! :)
2018. máj. 24. 23:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Azt hiszem megjott,vagyis tuti

Gorcsolok is

Csak meg mindig stressz hatasa alatt vagyok

Koszonom nektek a valaszokat

Masnak nem beszeltem még errol ,csak parom tudta

De legalabb ide kiirhattam

2018. máj. 25. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!