Nagyon felek hogy terhes vagyok, meg nem szeretnek gyereket 22 vagyok, tobbi lent?
Dec.ota szedek tablettat es most multheten 1 azaz egyetlen egy tablettat elfelejtettem bevenni
Es mar eltelt 12ora mikor eszrevettem es elotte szexeltunk a baratommal akivel mindig vedekezunk ovszerrel is ,ahogy most is de lecsuszott ,azt nem tudjuk hogy az aktus melyik reszen csuszott le
Sanszos hogy meg a lenyeg elott :(
Utana egybol bevettem a gyogyszert ,mikor eszbe kaptam
Hulye voltam sajna de ember vagyok elfelejtettem
Eloszor .remelem utoljara
De vasarnap vettem be az utolso gyogyszert
Csutortok van
Meg sem jott es hasam sem faj pedig szokott mielott megjon
Van ra esely hogy terges vagyok?
Nem merek tesztet csinalni ..
Egyszeruen felek hogy pozitiv lesz
?
attól még hogy nem tesztelsz simán lehetsz terhes is meg nem is. tesztelj és megtudod. ha negatív akkor megnyugszol, ha pozitív akkor meg mehetsz intézni az abortuszt. amúgy megnyugtatlak, amikor nekem lett a tervezett terhességemnél pozitív a tesztem, úgy megilyedtem, hogy össze-vissza remegtem, azt kérdeztem magamtól hogy "úristen ezt nem hiszem el mi a fenét csináljak most??" pedig mi terveztük. tesztelj. utána aggódj.
22N
Persze tudom
Csak bosszanto. Hogy egyetlen egy tabletta miatt mar stresszelek mioota..
En voltam a hulye nem mentegetozok
Es aggaszt hogy egy ilyen aprosag
Kis hiba es mar meg sem akar jonni
Azt hiszem megjott,vagyis tuti
Gorcsolok is
Csak meg mindig stressz hatasa alatt vagyok
Koszonom nektek a valaszokat
Masnak nem beszeltem még errol ,csak parom tudta
De legalabb ide kiirhattam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!