Normális ha nem szeretnek soha gyereket?
Na pont erre utaltam egy előző válaszomban, hogy ne ess abba a hibába, hogy szidod az általad nem képviselt oldalt. Ugyanis nem vagyunk egyformák. Mindenkinek mást jelent a boldogság.
És ne merj ítélkezni mások felett. Valamint ne te döntsd el, hogy elrontja-e bárki életét az, hogy gyereket vállalt. Anyádnak is te jelentetted a boldogságot, különben rohant volna abortuszra (ahogy te fogalmaztál).
Igaza van annak aki írta, hogy felesleges vitatkozni egy kamasszal, aki felnőttnek hiszi magát.
Úgy tűnik, édesanyád is elrontotta. Kár volt neki a társadalmi nyomás miatt szülnie. Teljesen jogos lett volna az abortusz ebben az esetben.
Igazad van. A nők sokszor elrontják, ő is így tett.
72%-os te csak azért véded mert te sem akarsz és nem is akartál gyereket. De 32 évesen neked is lehetne több eszed, vagyis beláthatnád, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ez marad a véleménye később is. Mint már sokan leírtuk, ha így marad, azzal sincs semmi baj. A lényeg hogy ő maga ne másokért tegye amit tesz, hanem a saját boldogsága miatt.
Azért 18 évesen a legtöbbünk még nem akart gyereket. Eszünkbe se jutott még belegondolni se abba a felelősségbe, ami azzal jár. De a többség véleménye idővel változik. És egy felnőttnek el kell fogadnia, hogy változunk,változhatunk.
Amit most 30 évesen gondolok valamiről, az lehet hogy 40 éves koromra teljesen megváltozik.
És ezért kamasz még a kérdező, mert feltett egy kérdést. Kapott néhány normális választ és elkezdett kardoskodni, hogy nem értjük. De értjük, amit leír.
Tökéletesen megértelek kérdező! A te korodban én is így éreztem és meglepő módon most, 35 évesen is pontosan ugyanugy gondolkodik, sok minden másban valtozott a gondolkodásom és véleményem, de ebben nem és nem is fog! Ebben az első perctől határozott volt az álláspontom és hiába erősködött mindenki körülöttem, hogy úgy is változni fogok, nem így lett! És nem egy olyan nőt ismerek, akik dettó így gondolkoztak, mind 10 évesen, mind 18 évesen, mind 25 évesen és 35-40 évesen is. Én is utaltam, mikor mindenki jobban tudta nálam, hogy mit akarok majd az életben, miben fogok változni és miben nem, épp ezért értelek meg.
Nem kell foglalkozni senki mással, úgyis te tudod, hogy mit akarsz és mit nem, ebben senki nem tud befolyásolni. Teljesen normális vagy, nem mindenki élete közepe egy gyerek!
Köszönöm utolso valaszolo
❤️
Normális, és az is, ha az idő múlásával elbizonytalanodsz, hogy lehet mégis kellene az a gyerek...
Barátnőm is így 31 évesen tart ott, hogy engem kérdezget hogy vajon megbánja-e szerintem, ha tényleg nem lesz gyereke.. Ő is abszolút gyerek ellenes volt még pár évvel ezelőtt is.
Viszont ha találsz valakit akivel komolyan együtt szeretnél lenni ezt mindenképpen tisztázd le vele! Láttam már sajnos a környezetemben olyant, hogy a férfi mindennél jobban akart saját gyereket és bizony válás lett belőle, hiába volt egyébként minden más jó (ott a nő is szeretett volna, de nem lehetett neki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!