Miert baj az ha nem szeretnek gyereket?
Egyszeruen nincs meg bennem az oszton ugy erzem. Nincs meg az az erzes,hogy “hu de akarok gyereket”.
Mikor ezt megtudja valaki akkor probal meggyozni arrol,hogy rossz dontest hozok,amibol mar elegem van.
Miert akar ebbe beleszolni sok ember?
En sem eroltetem senkire,hogy ne legyen gyereke mert lesz**rom mas eletet ilyen teren.
Mindenki ugy gazdalkodik az idejevel,eletevel ahogy szeretne es szerintem senkinek nincs joga ebbe beleszolni.
Elismerem,hogy a kisbabak aranyosak,szeretem oket viszont az anyukak idegesitenek mikor terhesse valnak.
Onnantol a vilag megszunik letezni,a facebook tele lesz a cukiskodassal es “szopiztunk” “kakikaltunk” “bufiztunk” “pancsiztunk” szavakkal engem pedig ez taszit es nem szeretnek ilyen lenni.
Raadasul most jott ez a hulye “Hozz vilagra megegy magyart” cimu video is ami gondolom egyfajta figyelemeltereles megint a sok lopasrol amit a kormany veghez visz,de attol meg felhaboritonak tartom,hogy emiatt engem peldaul megkulonboztetes erjen.
Vagy volt szo arrol,hogy akinek tobb gyereke van az a nyugdij szempontjabol jobban fog jarni. ( ha lesz meg nyugdij )
22/L
Tehat a kerdes..
Miert gondolja barki felhatalmazva magat arra,hogy beleszoljon a gyerekvallalasba?
Legyen az a kormany,vagy egy egyszeru ember.
Hahahahhaha :D
Talan nem kellene szetcseszni az orszagot minden teren es akkor nem lenne demografiai problema.
Ha normalis fizetesek lennenek minden teruleten,es az egeszsegugy vagy az oktatas nem heverne romokban es ragadt volna a 70-es evekben akkor tobb ember akarna itthon elni.
Ha nem lopnak sz**rra az orszagot akkor haza jonne mindenki.
Nem egy ismerosom van aki abban remenykedett,hogy haza tud jonni a kormanyvaltas utan.
Szerintem ez mindenkinek a saját, önálló döntése. Ne hagyd, hogy befolyásoljon bárki, legyen az akár a család, barátok, kormánypropaganda, stb.
Egyébként lehet, hogy ez az érzés még változhat. De ha nem, akkor sincs semmi baj, csak meg kell találni azt a személyt, aki elfogad így is, hogy nem akarsz vele családot alapítani.
A társadalomnak baj, ha teremti újra önmagát, Neked most nem baj (ezt látom a hozzászólásodból), lehet később (netán amikor mát tényleg késő) másképp gondolod, ha egyedül maradsz, utód nélkül.
A Te döntésed, legyen az.
Az igazsag nem frocsoges :)
Csak hat faj ugye nehany embernek.
Nem baj. És egyébként szerinted ki a xart érdekel ha neked nem lesz? Kétnaponta jön egy ilyen kérdés, már baromi unalmas. Nem akarod, nem lesz, pont. Egy felnőtt ember tud döntéseket hozni önállóan és nem a neten szavaztatja meg, hogy helyes-e a döntése.
Amúgy meg csak szaros 22 éves vagy, 32 évesen meg itt fogsz visítozni a högörbéddel, meg a "hány csíkot láttok?" tesztjeiddel, mert annyira szeretnél gyereket.
Miert vagy ilyen agressziv :)?
Ez baj..picit nyugi :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!