Ez most hogy is van?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy sok meleg nő undorodik a pasiktól és hát a hozzájuk köthető szervtől mint például a fallosz és sperma.

Ennek tudatában aki szeretne gyereket vállalni az hogyan viszonyúl ilyenkor a fílefrancjaihoz?

Mert nyílván nem természetes úton fogan meg hanem lombikba , na de akkor ott már bizony spermiumok is vannak!

Tehát ebben az esetben már nem is annyira undorító a hímivarsejt?

2018. aug. 27. 13:08
1 2
 1/16 anonim válasza:
42%
Hát ha nagyon akar gyereket, akkor túl kell ezen esnie.
2018. aug. 27. 13:40
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen , én is úgy látom hogy kompromisszumot kell kötnie magával.
2018. aug. 27. 13:44
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Ebben az esetben szerintem egy hímivarsejt =/= sperma. Meg amúgy is, ha gyereket várnak, nem azon gondolkodnak, hogy fúj férfi, mert nem minden a férfiak körül forog. Meglepõ, tudom..
2018. aug. 27. 13:50
 4/16 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem azért olyan sokan nem undorodnak. Csak azért, mert ők a nőkhöz vonzódnak, s nem kivánják a férfiakat.

Nem értem miert lenne undorító a megtermékenyítő anyag. Hiszen csak úgy lehet gyermek!

2018. aug. 27. 14:44
 5/16 A kérdező kommentje:

3.

Látod? Milyen fura hogy ilyenkor már nem azon agyalnak hogy pfújj ez is férfihez köthető.

4.

Te teljesen reálisan látod a dolgot csak találkoztam pár nővel aki kimondottan undorodott a férfiaktól és épp ezért lennék kíváncsi arra hogy ha egy ilyen nő gyerekre adja a fejét akkor hogyan oldja meg másképpen.

2018. aug. 27. 15:54
 6/16 anonim ***** válasza:
95%
Hármas vagyok. Nem fura, a leszbikusok alapból nem azon agyalnak reggeltõl estig hogy fúj férfi. Pont ezt mondom :D Nem tudom miért hiszed, hogy csak azon gondolkodnának.
2018. aug. 27. 18:28
 7/16 A kérdező kommentje:
Persze nem hinném hogy mindég azon agyalnának , csupán itt sok olyan lánnyal találkoztam aki nagyon utálkozott a férfiak iránt ebből következtettem hogy inkább többen lennének akik negatív véleménnyel irántuk mintsem mindég utálkoznának.
2018. aug. 29. 08:34
 8/16 anonim ***** válasza:
88%

1.A nagyon-nagyon-nagyon nagy többség tökéletesen meg÷rdemli,hogy utálják őket; a heteró nők is utálják a nagy többséget.

2.A sperma akkor undorotító, ha szexualitásról vsn szó. Ha valaki gyereket akar,mesterségesen nem kötődik férfihoz,csak egy anyag ami kell hozzá,teljesen mindegy honnan származik, ugyanaz mintha disznózsìr , tengervíz, vagy bàrmi más kellene.Csak egy anyag a sok közül,és csak ez az anyag kell,a férfihoz továbbra sincs semmi közünk.

2018. szept. 2. 09:42
 9/16 A kérdező kommentje:

Ez azért kicsit sántít!

Azt könnyelmü kijelenteni,hogy semmi köze nincs férfihoz mert hát az örökítő anyag az kizárólag férfitól lehet,ezért a megrögzött férfigyűlölők megvannak fogva!

2018. szept. 3. 21:03
 10/16 anonim ***** válasza:
Nincsenek megfogva, fogdd már fel. :D Fejben el lehet különíteni, ezt magyarrázzuk neked. :DDDDDD
2018. szept. 4. 14:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!