Japán nevet lehet Magyarországon anyakönyveztetni?
Nagyon szeretem Japánt és hát a japán nevek is tetszenek. Szeretnék majd japán nevet adni a gyerekemnek, de az még odébb van. ( Lánynevek: Keiko; Ayako; Mitsue. Fiúnevek: Toshiro; Toujigamori, Kenichi, Matsumoto )
14/L
Nagyon szeretném, ha normálisan írnátok választ, nekem fontos ez a dolog. Nektek se esne jól, ha a számotokra fontos dolgokat fikáznák le.
Én nem tudom, hogy lehet-e, de ezek szép nevek :)
17/F
>>21:45
Ugye, hogy ugye? Nagyon szépek és szép a csengésük is.
Szerintem majd addig még változik a véleményed :)
Lehet, hogy most ezek mind nagyon tetszenek, de 10 év múlva már szerintem mosolyogva gondolsz vissza arra, hogy a gyerekeidet Keikonak vagy Toshironak akartad elnevezni :)
Egyébként kérvényezheted majd, de akkor is csak magyar helyesírással, vagy pedig japán kell hogy legyen a férjed =D
2145-ös vagyok, azért nehogy azt hidd, hogy a Horváth Kejkó vagy a Szentimrei Matszumotó olyan jól hangzik :D és ne mis biztos, hogy a magyar írásmóddal megkapod az engedélyt
lebegjenek előtted a Lakatos Dzsenifer meg Kiss Rómeó megy Kolompár Izaura nevek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!