Anyukák! Hogyan lehetne visszautasítani a keresztszülőséget?
Szerintem ti anyukák tudjátok a legjobban átlátni. A ferjem által ismert barátok akarnak felkérni minket. Én sose akartam gyereket, őszintén szólva nem is szeretem őket, meg a saját hugomat se szívesen gondoztam kiskorában. Vállalom, hogy nekem a pénz, munka, kényelem fontosabb, a férjem is ebben a tudatban vett el, sose titkoltam, ezért se értem, hogy miért engem kértek fel. Ráadásul ők az a tipikus összetartó család, akik elvárnak hogy rendszeresen foglalkozva legyen a gyerekkel, hogy ott legyek az előadásain, vigyek néha ajándékot, amire őszintén szólva sajnálom a pénzemet.
(Amúgy sose tettem a családosok ellen, nem szólom meg őket, a helyemet is atadtam a buszon a terheseknek, mielőtt kocsim lett)
Fel nem foghatom mi járt a fejükben, többször is meg lett kérdezve, hogy "nektek, gyerek, mikor?" És mi elmagyaztuk, hogy nekünk köszi, de nem. Azt hiszi ettől meggondolom magam? A saját gyerekemmel se szívesen foglalkoznék, nemhogy máséval.
Hogy lehetne ez alól sértődés nélkül kibújni. A férjemnek tulajdonképpen mindegy, ő elvan a gyerekekkel, de ő se vágyik arra, hogy sajátunk legyen, aki minden nap velünk van.
Mit lehet tenni? Most lényegében ebből áll az életük, semmi más téma nincs. Ha vesz egy új ruhát a gyereknek, teszi is fel Facebookra, meg küldi nekem is, hogy nézzem meg, milyen cuki. Nekem ez nem kell :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!