Tesóm szerint egy baba körül nincs semmi tennivaló, egész nap nem csinálok semmit, egy lusta d. ög vagyok, ez komoly?
Tudod hogy nem igy van akkor minek akadsz ki rajta? Mond meg neki a velemenyed es ennyi. Nem tudom hany eves a tesod de majd megtudja o is.. remeljuk kikap egy olyan feleseget aki majd mindig igenyelni fogja a segitseget.
Es ha ilyen szuklatokoru es sablonos akkor annak a magyarazat se hat.
Csak azt nem ertem minek veszed fel?
En kirohognem. Nagyon nem izgatna mit dumal ha a ferjem normalis es atlatja a dolgokat es en meg nyilvan tudom hogy nem igy van. Eretlen. Ennyi
Gondolom tesódnak nincs gyereke.
Egyébként szíve joga így gondolkozni, vannak még szolgalelkű nők..
Nem mindenki fogja fel ésszel, hogy a gyerek közös project.
Igazából te is csak azért nem tudsz rá legyinteni, mert kimerült vagy. Majd emlékeztesd erre ha neki is gyereke lesz.
Viszont egy jó tanács: gyerek mellett engedd el a rendmániád. Nem kell mindennek élére állítva lennie.
Ha tesódnak lesz gyereke majd átugrassz hozzá és mondod neki, hogy egész nap nem csinál semmit:D
Ne vedd magadra..Akinek nincs gyereke az nem tudja mi is a helyzet.
Tesód tuti férfi. Máskülönben mondanám, szüljön gyorsan egyető is (vagy csak maradjon otthon vele a felesége helyett ha van neki) és máris rájönne, milyen dög lusta aki otthon van.
De minden úgy álljon, ahogy nálad :)
Hülyékkel nem érdemes foglalkozni.
Ha a férjed normálisan gondolkozik erről (értsd : a gyereket nem egyedül magadnak vállaltad, hanem közösen és együtt) akkor én biztos nem foglalkoznék a témával.
( azon túl persze hogy marha rosszul esne hogy a tesómmal ilyen rossz a viszony )
Én csak megkértem volna, hogy menjen haza, mert erre már pont nincs időm.
Az egy dolog, hogy a házimunkát hogy osztjátok szét, de a gyerekkel foglalkozás nem az. Pont ugyanúgy a férjed gyereke is, mint a tiéd. Még szép, hogy tisztába teszi!
Mai napig regteget férfi így gondolkodik, aztán ha a felesége pl. két napra kórházba kerül, akkor összeomlik, mert nem tudja ellàtni a sajàt gyerekét. Ők viszik a gyereket úgy oviba, hogy nem èvszaknak megfelelő a ruha, hazafelé még ráadja más cipőt, ami nagy a làbára. Később azt se tudja, ki a gyerek osztályfőnöke, vagy a gyerekorvos.
És ők féltékenyek a gyerekre, mert az anya-gyerek intim viszonyàban nekik nincs hely, nem értik a közös vicceiket, nem része a napi meghitt szertartásoknak. Este hazamegy, és nincs rá szükség. Nekik fáj a legjobban, hogy csak pénzt keres, és nincs több funkciója a családban.
Igen, pont volt erről egy kérdés nemrég, hogy "nincs rám szüksége a családnak". Ajánlom a tesód figyelmébe, nagyon jó válaszok vannak.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
8
Igazad van, egy gyereket le kell szokatni a közelségről, az odafigyelésről, a törődésről, az intimitásról, a szeretetről, mert csak! Nehogy azt gondolja már az a 9 hónapos baba, hogy szeretik!!!!
Jézusom ...
Kérdező: a testvérednek az adekvát válasz az, hogy drága testvérem, ne dumálj olyanokról baromságokat, amihez hülye vagy. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!