Ezzel menjek be az ügyeletre vagy nem komoly dolog?
Figyelt kérdés
Reggel óta szédülök. Folyamatosan. Fekve kicsit jobb a helyzet, de felkelni nem tudok mert akkor csak megyek össze vissza. Ülve sem jó. Hányingerem is van. 18 hetes terhes vagyok. Elég pihenés vagy menjek az ügyeletre? Bár szerintem a szédüléssel nem tudnak mit csinálni.2017. okt. 28. 11:51
2/5 anonim válasza:
Lehet vérnyomás probléma. Szerinte menj be..
3/5 anonim válasza:
Az én terhességem kisebb-nagyobb szünetekkel végig így zajlott. Sőt, még hánytam is. Az utolsó hónapokban is és sokszor tényleg nagyon rosszul voltam. Semmi bajom nem volt egyébként, szimplán ilyen volt a terhességem.
Szerintem mérj egy vérnyomást, ha problémás, vagy nem múlik el, fordulj orvoshoz, de teljesen normális is lehet.
Esetleg érdemes B6 vitamint bevenni és pihenni. Nekem az segített.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Tuti alacsony volt a vérnyomásom, mert ittam egy km-t és jobb lett
2017. okt. 28. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!