Hogy értessem meg a legjobb barátnőmmel, hogy ez nem olyan komoly dolog?
Az életem megváltozott.
Összejöttem egy olyan sráccal,aki mindenki szerint tökéletes.Kívülről hibátlan,izmos,jóképű,gyönyörű a szeme és a mosolya és kedves,vicces,udvarias,bár néha hisztis,öntelt és parancsolgató.
Beleszerettem,de kiderült,hogy menyasszonya volt.Miattam szakított vele,amiből hatalmas botrány lett.
Az ő családja gazdag és befolyásos,emiatt a barátom mindent megakar nekem adni.Ez régen zavart,de már nincs bajom vele.Az anyukája gyűlölt,már kicsit jobb lett a kapcsolatunk,de még most sem szeretek vele kettesben maradni.
Szeretnék megfelelni a családjának is és sokat stresszelek,ami abban nyilvánul meg,hogy néha meghánytatom magam.
A legjobb barátnőm szerint ez a kapcsolat tönkretesz és nem akarja látni,hogy elrontom az életemet.Beszélni akar erről a szüleimmel is,de nem akarom.
Amúgy sem kedvelik a barátomat,de ha ezeket megtudnák,akkor kiakadnának és újra csak veszekednénk.
16L
Fake.
Ha mégsem, akkor nagyon hülye egyed vagy. A hánytatás tudtommal nem egy stresszoldó dolog.
Már az is régen rossz, hogy 16 évesen egy olyan idős férfival vagy együtt, akinek menyasszonya volt.
Miért lenne fake?
Csak jobban tudom,hogy mit miért csinálok,nem? :)
Ha izgulok vagy van valami gondom,akkor eszek,sokat.Ezt 10 percen belül megbánom és megyek hányni.Nem olyan bonyolult dolog.
Nem érdekel a pénz.
Amikor megismertem,nem tudtam róla semmit,mégis megkedveltem.
26 éves férfi vagyok én is.
Azt lehet erre mondani, hogy nem veled van a baj. Taoasztalatlan vagy, de ezt úgysem hiszed el még akkor sem, ha az angyalok kórusa száll le hozzád az égből és mondja ezt el neked álmodban.
Nyilván neked tetszik, hogy a 26 éves srác egészen másként tud veled bánni, mint a korodbeliek, vagy a 2-3 évvel idősebbek. Még ha nem lenne sok pénze, akkor is igaz lenne ez. Pontosan tudja, hogy mit kell neked mondani, amitől magad alá pisilsz örömödben, és elhiszed, hogy ez a srác szeret téged. Ez még talán igaz is lehet.
A sráccal vannak itt a problémák. 26 éves férfiként az a véleményem, hogy ha már eljegyzek valakit, azt komolyan is gondolom. Ha viszont egy ilyen korú férfi egy 16 éves csitriért (ne haragudj meg a jelzőért, nincs veled semmi bajom) felrúg egy eljegyzést, na ez nekem teljesen egy komolytalan ember benyomását kelti.
"Ha izgulok vagy van valami gondom,akkor eszek,sokat.Ezt 10 percen belül megbánom és megyek hányni."
Ez nem teljesen normális dolog...
Ahogy az se, hogy otthagyja a srác a menyasszonyát egy 16 éves lányért.
"Szerinte az én párom lenézi a barátját."
"bár néha hisztis,öntelt és parancsolgató. "
Így látatlanban azt mondanám, a srác egy beképzelt pcs, és a barátnődnek, a barátnőd pasijának van igaza.
Ráadásul ha akkora womanizer a palid, szerinted egy 16 éves lánynak fogja csapni a szelet? :)
Illetve ha a menyasszonyát otthagyta, szerinted téged, egy "random" lányt meddig fog megtartani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!