Hogy értessem meg a legjobb barátnőmmel, hogy ez nem olyan komoly dolog?
Az életem megváltozott.
Összejöttem egy olyan sráccal,aki mindenki szerint tökéletes.Kívülről hibátlan,izmos,jóképű,gyönyörű a szeme és a mosolya és kedves,vicces,udvarias,bár néha hisztis,öntelt és parancsolgató.
Beleszerettem,de kiderült,hogy menyasszonya volt.Miattam szakított vele,amiből hatalmas botrány lett.
Az ő családja gazdag és befolyásos,emiatt a barátom mindent megakar nekem adni.Ez régen zavart,de már nincs bajom vele.Az anyukája gyűlölt,már kicsit jobb lett a kapcsolatunk,de még most sem szeretek vele kettesben maradni.
Szeretnék megfelelni a családjának is és sokat stresszelek,ami abban nyilvánul meg,hogy néha meghánytatom magam.
A legjobb barátnőm szerint ez a kapcsolat tönkretesz és nem akarja látni,hogy elrontom az életemet.Beszélni akar erről a szüleimmel is,de nem akarom.
Amúgy sem kedvelik a barátomat,de ha ezeket megtudnák,akkor kiakadnának és újra csak veszekednénk.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!