Ha úgy gondolom, hogy a gyerektartás nem az arra a szándékra megvásárolandó holmikra költetik, akkor azt elküldhetem úgy, hogy egy annyit érő csomagban bevásárlok a gyerek szükségleteinek megfelelő dolgokat?
Figyelt kérdés
Párommal nem rég valtunk el, ő anyjához ment, de onnan meg is lépett a csávóhoz aki miatt elhagyott. Még nem egyeztünk meg, abban, hogy mennyit és mikor. Nem is hajlandó felvenni a telefont és, ha véletlen fel is venné, akkor nem is hajlandó rá válaszolni. Én attól tartok, hogy az a pénz nem arra fog elmenni amire szánom. A gyerekre. Hanem más élvezeti cikkekre. Ebben az esetben küldhetem úgy is, hogy egy csomagot abban az értékben? Gondolok itt ruhára, pelenkára, játékokra...2018. aug. 3. 13:30
41/44 anonim válasza:
De, pontosan emiatt alakul ki az asztma általában. Olvass utána nyugodtan. A túl korai hozzátáplálás, az allergének túl korai bevezetése rengeteg dologra kihatással lehet, éppen ezért lenne fontos, hogy a picik ne kapjanak válogatás nélkül mindenfélét.
42/44 anonim válasza:
Tehát TE ne veszed magadhoz a gyereket, mert az nyűg, meg nem tudnál csajozni mellette, de még a gyt-t sem akarod fizetni, helyette mindenféle hasznotalan szarokat vennél belőle.
43/44 A kérdező kommentje:
Itt valami probléma lehet, vagy nem tanultál meg olvasni. Egy szóval sem említettem, hogy másik nőt keresnék. Egy ideig nem is fogok megnyugtatlak. Olyat sem mondtam, hogy a gyerek nyűg lenne. Szerintem ezt egy másik kérdésbem olvashattad, vagy szövegértési problémáid lehetnek...
2018. aug. 5. 18:03
44/44 A kérdező kommentje:
Azért nem akarom most magamhoz venni. Mibel eddig albérletben éltünk és mivel nem akarok ott egyedül élni ezért hazamentem szüleimhez. (Ők is hivtak haza.) Neki szeretnék allni gyűjteni saját lakásra és stabilizálni szeretném magamat önfenntartóvá. Szerintem ha dolgozok akkor nem hagyhatok otthon egy 9 honapos gyereket. A téma már tágytalan. Az exemmel megálapodtunk. Neki jó, hogyha csomagot küldök. Az anyja meg nem fogja neki hagyni, hogy egy idegenhez vigye a gyereket akit 4 napja ismer kb. Ezt én is támogatom. Nem egy bizonyítékom van rá, hogy az anyja alkalmatlan gyereknevelésre. Nem állítom, hogy tökéletes vagyok. Nekem is megvannak a hibáim, de én a gyereket nem hagyom "szarban" fetrengeni...
2018. aug. 5. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!