Ha úgy gondolom, hogy a gyerektartás nem az arra a szándékra megvásárolandó holmikra költetik, akkor azt elküldhetem úgy, hogy egy annyit érő csomagban bevásárlok a gyerek szükségleteinek megfelelő dolgokat?
Nem.
Mert a gyerektartásból fizeti a villanyt, vizet, kaját, mosóport, stb is.
Tehát nem csak a kézzel fogható kizárólag a gyerekhez kapcsolódó dolgokat.
Nem szoktak örülni neki. Bíróság is pénzt állapít meg ha válóper van, nem pedig x darab pelenkát. Az anya tudja milyen pelust milyen positörlőt milyen fajta ruhát (pláne milyen stílusút) szeretne adni a gyerekre. Ő tudja mit eszik, mit nem. Számára az x fajtájú pelus vagy tápszer pl. kiszúrás lesz, ha úgysem azt használják.
Nincs mit tenned akkor se ha szerinted nem arra költi amire te gondolod. Bebizonyítani nem fogod tudni. Ez egy nagyon car szituáció, mikor ilyen rossz viszonyban váltok el, és a sok balhé csak a gyereknek lesz a legrosszabb :((
Miért nem indítasz gyermekelhelyezést, hogy szeretnéd, ha nálad lenne a gyerek? Ha ő ennyire rossz anya.
(nem csak a féltékenység beszél belőled???)
Ahogy már írták nem.
Azt pedig csak mellesleg jegyzem meg hogy nem is való a Mia krémtúró egy 8-9hós babának ...
Mielőtt anyukát alkalmatlannak állítod be nézz utána dolgoknak
Én meg tudlak érteni, ismerek ilyen helyzetet a környezetemben.
Rossz látni azt, ha az ember támogatást ad a másiknak, de az elkölti cigire, benzinre, bármire, ami saját igény. Oké, oké, egy zsebbe megy, oda, ahonnan a rezsi is kimegy, de akkor is. Ha olyan helyre megy a támogatás, ahol egyértelmű, hogy a "plusz pénz" miatt tud karton cigit venni a nő, de ha nem lenne gyerektartás pénze, akkor mindenkitől tarhálna, akkor evidens, hogy ez neki segítség. Most csak egy példát mondtam. És igen, van ilyen.
De tényleg nem tudsz ellene mit tenni, csak annyit, hogy igyekszel jelen lenni a gyerek életében és segíteni, hogy meglegyen mindene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!