Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha úgy gondolom, hogy a...

Ha úgy gondolom, hogy a gyerektartás nem az arra a szándékra megvásárolandó holmikra költetik, akkor azt elküldhetem úgy, hogy egy annyit érő csomagban bevásárlok a gyerek szükségleteinek megfelelő dolgokat?

Figyelt kérdés
Párommal nem rég valtunk el, ő anyjához ment, de onnan meg is lépett a csávóhoz aki miatt elhagyott. Még nem egyeztünk meg, abban, hogy mennyit és mikor. Nem is hajlandó felvenni a telefont és, ha véletlen fel is venné, akkor nem is hajlandó rá válaszolni. Én attól tartok, hogy az a pénz nem arra fog elmenni amire szánom. A gyerekre. Hanem más élvezeti cikkekre. Ebben az esetben küldhetem úgy is, hogy egy csomagot abban az értékben? Gondolok itt ruhára, pelenkára, játékokra...

2018. aug. 3. 13:30
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Jelen pillanatban azért nem indítok elhelyezési pert, mivel a gyerek meh kicsi és ilyenkor legtöbb esetben az anyához ítélik. Mellesleg nem hagyhatom egyedül, ha eljárok dolgozni...
2018. aug. 3. 13:59
 12/44 anonim ***** válasza:
91%

Nem, mindenképpen pénzben kell rendezned.

Ez meg marhaság, hogy mire megy a gyerektartás: nem mindegy, melyik ötezresből veszi a pelenkát, és melyikből fizeti a villanyt? Ellátja a babát? El.

Te annyit se tudsz róla, hogy 9 hónapos babának nem adunk krémtúrót!

Nyugodj bele, hogy jóval többet költ a picire, mint a te nyamvadt 25 ezred, akkor is, ha nem beteg épp a hónapban.

2018. aug. 3. 14:00
 13/44 anonim ***** válasza:
12%
8-as, a fiam is evett akkor már krémtúrót, hiszen a szervezete elfogadta a tej készítményeket. Sőt elég sokan ugyanígy vannak a környezetemben.
2018. aug. 3. 14:01
 14/44 anonim ***** válasza:
9%
Egy 9 hónapos gyerek nem csecsemő.
2018. aug. 3. 14:02
 15/44 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért ne lehetne neki adni. Ő yoghurttal tömi. Ha belegondolok hány es hány ember ad ilyeneket a gyerekének. Ne nevetesse magát ki az aki azt mondja, hogy nem ad, mert akkor szerintem hazudik. Szerintem még mindig jobb, mintha kólával itatnám. Mert párom megtette.
2018. aug. 3. 14:05
 16/44 anonim ***** válasza:
92%
Hát ugyan mi?? 1 éves korig csecsemő, 1-3 évig kisded, 3-6 ig óvodás, 6 tól kisikolás. Nézz utána bármelyik tankönyvben (akár általános iskolás környezetkönyvben)
2018. aug. 3. 14:06
 17/44 anonim ***** válasza:
94%
11: elmész GYED-re, otthon lógatod a lábad, és dőzsölsz a gyerektartasból. Pont, mint az exed. ;)
2018. aug. 3. 14:07
 18/44 anonim ***** válasza:
87%
Hát pedig képzeld el, nem mindenki tömi bolti krémtúróval a gyereket, de mindenki azt csinál amit akar a gyerekével. A kóla nem tudom hogy jön ide, én is felsorolhatnék ezer káros dolgot , amit szintén nem adunk csecsemőnek. Na mindegy, a téma eredetileg nem ez volt, de ebből hogy nem ad anyuka krémtúrót azért ne vonjuk már le a következtetést, mennyire veszélyeztető a gyerekre.
2018. aug. 3. 14:08
 19/44 A kérdező kommentje:
Nem azzal volt a bajom, hogy nem ad neki krémtúrot. Ha figyelmesebben olvastál volnak, akkor leírtam, hogy egyáltalán semmi se vesz a gyereknek. Azert veszekedni kell, hogy menjünk el a gyereknek ruhát venni vagy pelust. Azt csak példának hoztam fel.
2018. aug. 3. 14:10
 20/44 A kérdező kommentje:
#16 ezt csak ugy mellékesen itt hagyom neked. [link]
2018. aug. 3. 14:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!