Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Néhány anyuka hogy csinálja,...

Néhány anyuka hogy csinálja, hogy kisgyerek mellett is mindig olyan a megjelenése, mint egy szappanoperából kilépett csilli-villi nagyasszonyé?

Figyelt kérdés
Néhány anyukán nagyon el tudom ámulni, mindig full smink, tip-top selyem ruha, tökéletes manikűr és haj, parfüm, ékszer a játszótéren is
2018. júl. 31. 16:21
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
68%

Ez nem megy a gyerek rovására és sok időbe sem kerül.

Szülés előtt volt egy ruhatáram, a méretem nem változott és ugyanabban a stílusban (elegáns) vásárolgatok továbbra is, mert az ízlésem sem változott.

A sminket az évek folyamán tökélyre lehet fejleszteni és 15 perc feltenni.

Parfüm 2 másodperc...

A tökéletes manikűr-pedikűr pedig hála a tartós megoldásoknak nem kerül több időbe, mint 2-3 hetente összesen 3 óra.

Nekem ugyan van hajpótlásom, de így van egy tök egyenes fenékig érő fekete hajam, ez mosáson túl nem igényel túl nagy törődést, 1-1 tincset szoktam hátratűzni, ami 2 perc, 3 havonta pedig az újrarakás miatt megint nem sok az a 2 óra, ameddig a hajhosszabbítónál vagyok.

Nekem ennyi mindenféle megerőltetés nélkül belefér a fél éves lányom és a 8 éves nevelt lányom mellett. Nem látják semmiféle kárát.

2018. aug. 2. 09:14
 32/32 anonim válasza:
Nekem semmi segítségem nincs, nincsenek nagyszülők sem. Van egy 4 és egy másfél éves örökmozgó kisfiam. Nekem nem játszanak el egy szivaccsal inkább másznak a mosógép tetejére. Nem egyszerű, mindent akkor kellene csinálnom, amikor alszanak. A férjem rengeteget dolgozik, sokat vagyok velük egyedül. Szóval nem mindenkinek olyan egyszerű ezt megugrani, de azért nem lehetetlen. Mellettük a vasalás, ha nem alszanak kifejezetten veszélyes mutatvány. De nem szeretem a mackót és szeretem nőnek érezni magam, úgyhogy próbálkozok. Este mosok hajat, akkor lakkozok, amikor a férjem otthon van és megtanultam nagyon gyorsan sminkelni. Bevallom vasalni csak az éppen aktuális ruhát szoktam és időnként eljutok kozmetikushoz is. ☺
2018. nov. 23. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!