Kisgyerek mellett hogy tudtok sportolni? És mit sportoltok?
Ti hogy oldjátok meg?
A párom este 8 után ér haza, reggel 9-kor megy el dolgozni.
Szívesen sportolnék, de egyszerűen nem tudom mit és mikor, mert a legtöbb fitness vagy csoportos edzés napközben van.. Olyankor pedig nincs gyerekfelügyeleti lehetőségem. (Nem, nem akarom beadni fizetős megőrzőbe.)
Próbáltam, de nincs kitartásom hozzá. Illetve részmunkaidőben dolgozok így ha alszik a fiam, akkor dolgozok. Ha ébren van, akkor meg vele foglalkozok.
Ha akkor tornázok ha ébren van, nem hagy békén, ha akkor ha alszik, akkor meg nem tudok előtte vagy utána mellette dolgozni.. :D
Kedves utolsó válaszoló!
És a hétvégi alkalmak hatással vannak a testedre? Vagy inkább csak az agy kikapcsolás miatt csináljátok?
Én mászo baba mellett, amikor ébren volt, naponta fittnesseltem a 13 perces netes edzésekre, a kicsi olyan jol elmászkált közben alattam felettem mosolyogva neki is tetszett hogy anya miket csinál most :)
Nagyobbként ő is ugrál rá néha
Szoval azok a 13 perces edzések tarthatok gyerek mellett is.
A kitartás inkabb a nagyobb kérdés szerintem. Engem motivalt az hogy 1-2 honap mulva már látszik de igazábol kell egy belső motiváltság is, ami hajt es nem csak ket honapon át.
Mekkora a gyerek?
Van mamán baba torna. Vagy eljárhatsz futni reggel, amíg a férjed otthon van.
Baba-mama torna
Babakocsis futás-persze megfelelő sport babakocsival
Gyerekülés a biciklire és biciklizés
Gyerek kismotorral, anya fut.
Otthoni torna.
otthon szobabicikli, ellipszis tréner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!