Kisgyerek mellett hogy tudtok sportolni? És mit sportoltok?
Figyelt kérdés
Ti hogy oldjátok meg?
A párom este 8 után ér haza, reggel 9-kor megy el dolgozni.
Szívesen sportolnék, de egyszerűen nem tudom mit és mikor, mert a legtöbb fitness vagy csoportos edzés napközben van.. Olyankor pedig nincs gyerekfelügyeleti lehetőségem. (Nem, nem akarom beadni fizetős megőrzőbe.)
Hát ha tényleg sportolni akarsz, mese nincs. Fel kell kelned korábban és vagy otthon tornázol, vagy eljársz futni, míg a párod otthon van. Nehogy azt hidd, egyedül vagy a dologgal. Én is és még sokan nem tudják ezt könnyedén megoldani. Ez most átmeneti állapot, legkésőbb ovitól már felszabadul egy kis idő magunkra. Én sem szereztem még vissza a régi formámat, pedig már több, mint 2 éves a gyerkőcöm...
2018. ápr. 13. 08:48
12/21 anonim válasza:
Baba-mama tornára járunk. Van többféle, én a Kang át szeretem, itt hordozó an a hátamon van a baba az edzések alatt. De amelyik baba nem akarja, vagy már nagyobb, az a teremben játszik.
2018. ápr. 13. 08:50
13/21 anonim válasza:
20perces Rubint Réka itthon.Van, hogy ébren van a fiam és néz meg vigyorog, eddig ezzel a 20perccel nem volt gondunk. Este ha elalszik és itthon van az apja megyek futni.
2018. ápr. 13. 09:08
14/21 anonim válasza:
Én futni járok, hat után.
De gyerekkel lehet biciklizni, gyereküléssel.
2018. ápr. 13. 09:14
15/21 anonim válasza:
Reggel 6-ra járok edzeni, 8-ra otthon vagyok. De ha nem tudtam volna megoldani, akkor otthon sportolok. Te csak nyávogsz. Amíg nem akarod komolyan csinálni, addig úgyis lesz valami kifogásod.
2018. ápr. 13. 09:51
16/21 anonim válasza:
Írod, kilencre megy dolgozni, akkor reggel csomó időd van.
2018. ápr. 13. 10:48
17/21 anonim válasza:
Itthon tornázok a gyerek 6 hetes kora óta általában heti 4-5x, igaz most csak kismama tornát mert terhes vagyok megint de időben az is annyi. Ha belefér, akkor alvásidőben de én is dolgozom itthonról szóval azt elviszi sokszor a munka. Ha napközben nem fért bele, akkor fektetés után nyomom. A férjemmel tudok közben beszélgetni, amikor még kemény edzést myomtam akkor mondjuk főleg ő mesélte el mi volt a melóban stb. :D Néha ő is edz valamit velem ilyenkor. Videókra edzettem/tornázok főleg, akkor nincs lógási lehetőség véletlenül sem. ;) Az meg, hogy nekiállsz-e rajtad múlik ilyen erővel a terembe sem mész le ha nem vagy eltökélt.
2018. ápr. 13. 11:35
18/21 A kérdező kommentje:
A reggeli uszoda nagyon jó ötlet!
Szerintem meg is tudom oldani a közelben.
A reggeli idővel az a gondom, hogy alapból kicsi a lakás amiben lakunk és már az öltözésre fel tud ébredni a fiam és akkor már mindenki is..
De hát muszáj lesz, vagy nem tudom..
Ha 7-8-ra megyek, akkor 6 utántól tuti ébren lesz a család. Persze én szívom meg, mert velem lesz nyűgös a fiam napközben, amíg nem alszik el délután..
Tudom, mert volt hogy keltettük utazás miatt.
De heti 2 alkalommal kibírhatja mindenki.. :(
2018. ápr. 13. 14:31
19/21 anonim válasza:
4-es vagyok. Mi inkább úgymond karbantartjuk a testünket, de szerintem igen, működik. Legalábbis eddig nem híztunk el - tavalyi fogyókúra óta egy kiló sem jött fel nekünk, pedig hajlamosak vagyunk hízni. :)
2018. ápr. 14. 00:06
20/21 anonim válasza:
Nekünk két esztendős a kicsi, nagyjából minden második hétvégén teszünk egy 50-150 km-es biciklitúrát a férjemmel. Az én szüleim tőlünk két utcányira laknak, hozzájuk szerencsére bármikor vihetjük őket, a férjem szülei tőlünk kb. 100 kilométerre laknak, ha a környékükön támad kedvünk bringázni, akkor pedig náluk helyezzük el addig.
Hétközben nekem személy szerint nem nagyon van igényem sportra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!