Néhány anyuka hogy csinálja, hogy kisgyerek mellett is mindig olyan a megjelenése, mint egy szappanoperából kilépett csilli-villi nagyasszonyé?
Ez csak azon múlik kinek mi a fontos.
De azért érdekes, hogy mindig ez a smink haj köröm ruha a téma.
Azt soha senki nem kérdezi, hogy tud valaki gyerek mellett olvasni, könyvtárba menni...
Nézd, én tipikusan az az anyuka vagyok, aki szeret és szokott is csinosan öltözködni, sminkelem magam, a hajam is rendben van, ami ráadásul derékig érő.
Nyilván a gyereknek van apja is, meg aztán fürödni szoktam, közben megmosom a hajam, ennyi nekem is jár. Felöltözni, meg sminket feltenni meg 15 perc.
Szóval simán meg lehet oldani.
Ilyeneket csak nők agyalnak 😀 pasiktól miért nem kérdeznek ilyeneket?
Elég énidőd van a gyerek mellett? Össze tudod egyeztetni az apaságot a karrierrel? Anyóssal kijössz? Stb... 😎😎😎
“Nekem sosem volt gyerekem és nem is lesz,“ Mit keresel ebben a kategoriaban?? Sajnallak, hogy ennyire nincs jobb dolgod, hogy egy olyan kategoriat bujsz egesz nap amihez (tapasztalat hijan) erdemileg nem tudsz hozzaszolni es neked sincsenek a valaszok hasznodra (mivel nem is szeretnel gyereket)
🙄🙄🙄🙄
19, ne foglalkozz ilyesmivel, tele a gyerekvállalás kategória childfree (igen, már szavuk is van rá) huszonkákkal meg kiégett 35+-osokkal, akik csak azért bújják a kategóriát hogy önigazolást keressenek/vigasztalják magukat amiért nincsenek olyan élethelyzetben hogy családban élhessenek.
De ez csak a childfree nőkre jellemző, ez is mutatja hogy igenis foglalkoztatja őket a dolog. Ugyanis aki nem tud vezetni és nincs kocsija, nem csücsül az autós topikban, mint ahogy a politikagyűlölők (jelen!) sem néznek bele egyszer sem a politika kategóriába. Halaim sincsenek, az akvarisztikás topikok sem erdekelnek. Valahogy a sok "nemakarokgyereket" meg itt lézeng nap mint nap. Ez ilyen. Majd egyszer nekik is lesz, és akkor tudnak hasznos választ is adni, addig itt gyűlölgetik azokat akiknek már van.
Kérdező: napi 20 perc, ennyi mindenkinek van. Aki azt mondja nincs, az hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!