Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Néhány anyuka hogy csinálja,...

Néhány anyuka hogy csinálja, hogy kisgyerek mellett is mindig olyan a megjelenése, mint egy szappanoperából kilépett csilli-villi nagyasszonyé?

Figyelt kérdés
Néhány anyukán nagyon el tudom ámulni, mindig full smink, tip-top selyem ruha, tökéletes manikűr és haj, parfüm, ékszer a játszótéren is
2018. júl. 31. 16:21
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ez a sutereotípia, hogy egy sminkelt anyuka nem foglalkozik a gyerekével -.-. Igen, biztos van ilyen is. Olyan macinacis is aki nem 🤷. Nem a 15 percen múlik
2018. júl. 31. 18:33
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak azon múlik kinek mi a fontos.

De azért érdekes, hogy mindig ez a smink haj köröm ruha a téma.

Azt soha senki nem kérdezi, hogy tud valaki gyerek mellett olvasni, könyvtárba menni...

2018. júl. 31. 18:51
 13/32 anonim ***** válasza:
67%

Nézd, én tipikusan az az anyuka vagyok, aki szeret és szokott is csinosan öltözködni, sminkelem magam, a hajam is rendben van, ami ráadásul derékig érő.

Nyilván a gyereknek van apja is, meg aztán fürödni szoktam, közben megmosom a hajam, ennyi nekem is jár. Felöltözni, meg sminket feltenni meg 15 perc.

Szóval simán meg lehet oldani.

2018. júl. 31. 19:10
 14/32 anonim ***** válasza:
84%

Ilyeneket csak nők agyalnak 😀 pasiktól miért nem kérdeznek ilyeneket?

Elég énidőd van a gyerek mellett? Össze tudod egyeztetni az apaságot a karrierrel? Anyóssal kijössz? Stb... 😎😎😎

2018. júl. 31. 19:39
 15/32 anonim ***** válasza:
90%
#14! Milyen igaz... :D ha apuka elmegy pecázni egy vasárnapra, akkor senki nem tör pálcát a feje felett, de ha anyukának van 15 perce sminkelni és két naponta hajat mos, akkor már csak rossz anya lehet... :D
2018. júl. 31. 19:45
 16/32 anonim ***** válasza:
63%
Mert foglalkozik magával. Pl. gyakorin ro.hadás helyett hajat mos.
2018. júl. 31. 20:33
 17/32 anonim ***** válasza:
46%
Nem tartom magam tipp-topp anyukának, de azért az igényesség fontos a számomra. Itthon sem szakadt melegítőbe vagyok, ha meg kimegyek az utcára alap, hogy szép ruhában. Egyébként én negyed évvel a szülés után a teljes ruhatáram lecseréltem, visszanyertem a régi formám, de úgy éreztem megtaláltam a stílusom, ami igaznak is mondható. Hetente kétszer mosok hajat, akkor vasalom is, így a többi nap csak formázom, persze nem mondom, hogy tökéletes, mert millió babahajam van sajnos és egyébként göndör hajam. Havonta egyszer megyek fodrászhoz és egyszer kozmetikushoz, pedikűröshöz. 2 naponta szőrtelenítek. Manikűröshöz nem járok, csak alkalomszerűen, azt csak formázom, nem szoktam festeni. Minden reggel és este használok arctejet, tonikot, krémet. Két-három naponta radírt, heti egyszer maszkot. A smink nálam csak alapozó, kis púder és szempillaspirál, ha megyek valahová akkor plusz rúzs (itthon nem). Sokat foglalkozok a gyerekemmel, alapból makacs természetű+a dackorszakot nyomjuk, de adok neki egy doboz teát vagy kávét, csiptetőt stb. és elpakolassza addig. Nem vesznek el ezek a dolgok sok időt és energiát. Többnyire ketten vagyunk, a férjemnek 2 munkahelye van és én még mellette nyelvet tanulok, vezetem a háztartást, de ez még belefér.
2018. júl. 31. 20:54
 18/32 anonim ***** válasza:
33%
Nemrég megismertem egy hatgyerekes anyát. nem egy műnö, de nagyon ápolt. Szakmailag is topon van. Egyfelől a férje és a családja rengeteget segít neki, másfelől a gyerekek jól elvannak egymással, nem lógnak allandoan rajta, mint mondjuk egy egygyerekes anyám a gyereke. Harmadreszt jó genetikai alapja van, jó az arcberendezese, egy kevés szempillaspiral is elég smink neki. De ismerek jetgyerekes kissé lepukkant anyát is, szóval a jó megjelenését jó genetikai, családi háttér kell.
2018. júl. 31. 21:26
 19/32 Norman Bates ***** válasza:
100%

“Nekem sosem volt gyerekem és nem is lesz,“ Mit keresel ebben a kategoriaban?? Sajnallak, hogy ennyire nincs jobb dolgod, hogy egy olyan kategoriat bujsz egesz nap amihez (tapasztalat hijan) erdemileg nem tudsz hozzaszolni es neked sincsenek a valaszok hasznodra (mivel nem is szeretnel gyereket)

🙄🙄🙄🙄

2018. júl. 31. 23:47
 20/32 anonim ***** válasza:
59%

19, ne foglalkozz ilyesmivel, tele a gyerekvállalás kategória childfree (igen, már szavuk is van rá) huszonkákkal meg kiégett 35+-osokkal, akik csak azért bújják a kategóriát hogy önigazolást keressenek/vigasztalják magukat amiért nincsenek olyan élethelyzetben hogy családban élhessenek.

De ez csak a childfree nőkre jellemző, ez is mutatja hogy igenis foglalkoztatja őket a dolog. Ugyanis aki nem tud vezetni és nincs kocsija, nem csücsül az autós topikban, mint ahogy a politikagyűlölők (jelen!) sem néznek bele egyszer sem a politika kategóriába. Halaim sincsenek, az akvarisztikás topikok sem erdekelnek. Valahogy a sok "nemakarokgyereket" meg itt lézeng nap mint nap. Ez ilyen. Majd egyszer nekik is lesz, és akkor tudnak hasznos választ is adni, addig itt gyűlölgetik azokat akiknek már van.

Kérdező: napi 20 perc, ennyi mindenkinek van. Aki azt mondja nincs, az hazudik.

2018. aug. 1. 07:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!